Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Våningsservice - med svenska

Astar
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Solna
8 månader
CSN-berättigad
0 SEK inkl. moms
Kommande starter

Plats & start


Solna
0 SEK
Vår

Solna
0 SEK
Höst

Våningsservice - med svenska

En utbildning för dig som nyligen läst eller läser SFI. Utbildningen ger dig kunskap inom service och bemötande och våningsservice. Att arbeta med våningsservice är en av de viktigaste delarna på ett hotell. Att lära sig svenska för arbetslivet är en stor del av utbildningen.

Så här studerar du:

Utbildningen kommer att vara förlagd på dagtid mellan kl. 08:30 – 15:30. Du kommer att ha lektion 5 dagar i veckan. Under praktiken kan obekväma tider förkomma då yrket ibland kräver senare kvällar eller tidigare morgnar, kan även förekomma helger.

För mer information om Våningsservice - med svenska, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du ligger på SFI C eller D-nivå eller motsvarande för att söka till den här vuxenutbildningen. Utbildningen är främst för dig som är över 20 år.

Ansök så här

Du söker utbildningen direkt hos Vuxenutbildningen i kommunen du är folkbokförd i. Hos de flesta kommunerna kan du söka direkt på webben.

Examen & Intyg

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen och betygen hjälper dig med högre studier!

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Våningsservice - med svenska

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt