Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Referenser - Komvuxutbildningar.se

Läs mer om vad några av våra medverkande skolor tycker om Komvuxutbildningar.se

"Studentum är ypperligt när vi som utbildningsanordnare vill synas där potentiella studenter funderar över sin framtid, samt när vi vill se det faktiska intresset för våra utbildningar. Som samarbetspart står Studentum för trevliga kontakter och god service".
 

Magnus Ekenblom
Bitr. Rektor
Nyströmska skolan, Söderköping


"Vi på Edströmska Vuxenutbildning är nöjda med att medverka på Studentum.se. Genom att synas på en sida som blivande studenter frekvent besöker finner vi vår målgrupp. Det är många som annonserar på Studentum och det gör att webbbesökanden kan botanisera bland olika utbildningar och jämföra dem på ett bra och enkelt sätt. Studentum.se tilltalar oss genom deras utformning av sidan, att man sedan kan gå vidare till vår hemsida och begära mer information om våra utbildningar är positivt. Studentum.se undersöker sedan att vi har kontaktat eller skickat information till de som begärt det och det ser vi som positivt. Dessutom har de trevliga kontaktpersoner till oss annonsörer och de är snabba på att hjälpa oss vid behov" .

Monika Albrektsson
Studievägledare/marknadsföring
Edströmska Vuxenutbildning


Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från komvuxutbildningar.se
Logga in