Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Visar 1-20 av 39 träffar
Visar 1-20 av 39 träffar
12

Komvuxutbildningar ges på gymnasial nivå men innehållet och studieupplägget är anpassat för vuxna. På komvux är studierna mer koncentrerade och antalet undervisningstimmar färre vilket betyder att du som student får arbeta mer självständigt och ta mer ansvar för dina studier.

Komvuxkurser inom turism, event och service

Det finns flera enskilda kurser inom turism, event och service att välja mellan så som aktivitetsledarskap, värdskap på resmålet, besöksnäringen, konferens, hållbat turism, logi och mycket mer. Dessa kurser vänder sig till dig som vill komplettera din gymnasieutbildning eller till dig som vill förebereda dig för högre studier inom turism, event och service.

Yrkesprogram inom turism, event och service på komvux

Vuxenutbildningen erbjuder även ett flertal yrkesprogram inom turism, event och service som förbereder dig för arbetslivet. Du kan bland annat läsa:

  • Eventproducent
  • Hotell- och turismprogrammet
  • Receptionist
  • Hotellreceptionist
  • Konferensvärd
     

Om du är intresserad av att läsa en komvuxkurs eller en yrkesutbildning inom turism, event och service så ska du vända dig till Vuxenutbildningen i din hemkommun. Det är genom din kommun som du söker och där finns studie- och yrkesvägledare som kan hjälpa dig med allt.

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från komvuxutbildningar.se
Jämför dina favoriter
Logga in