Visar 1-20 av 24 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 24 träffar
1
2

Det finns flera olika inriktningar på komvuxutbildningar inom försäljning. Du kan bland annat läsa butik och handel, försäljning och service, mediesäljare, telefonförsäljare och mycket mer. Vilka krav och förkunskaper som krävs inom försäljningar skiftar mellan olika företag och yrken. Inom fackhandeln efterfrågas bransch- och fackkunskaper. Om du är intresserad av att arbeta med exempelvis inköp, marknadsföring eller som säljare, krävs en utbildning i grunden. Komvuxutbildningar är ofta förberedande inför vidare studier eller ett komplement till tidigare utbildning. Som säljare är det viktigt att man har en bra social förmåga, matematiska kunskaper och en förmåga att kunna hantera många olika situationer åt gången.

Säljare är en yrkesgrupp som alltid efterfrågas på marknaden och framtidsutsikterna för en säljare är därför relativt bra. Idag är spetskompetens något som många studenter väljer att skaffa sig, för att på så sätt öka sina chanser till anställning ytterligare. Som säljare har man oftast en stor chans att själv påverka sin egen lön eftersom det är vanligt att man får provisionslön.

Komvuxutbildningar inom försäljning på distans

Många av de komvuxutbildningar inom försäljning som erbjuds kan du läsa på distans. Det du behöver för att kunna genomföra en distansutbildning är en dator med internetuppkoppling. Vissa skolor har även en till flera sammankomster då du måste befinna dig på plats. Eftersom distansstudier ställer samma krav på studenten som vid klassrumsundervisning krävs det att man har en bra självdisciplin för att kunna klara av sin utbildning. Gå direkt till komvuxutbildningar inom försäljning på distans.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in