Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

VVS Montör

Astar
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Umeå, Västerås
60 veckor
Studiemedelsberättigad
Vvs-montör

VVS Montör

– Bli en stjärna på problemlösning inom värme, vatten och sanitet

Utbilda dig till VVS-montör och se jobben flöda i din riktning. Du kommer alltid att behövas i branschen eftersom ingen teknik eller robot kan ersätta dig. På Astar får du lära dig saker inom många olika områden såsom installation av värmepumpar, solvärme, vattenberedare, element och badrum.

Om du tycker om att arbeta med händerna och vill lösa problem med kreativa och briljanta lösningar kommer yrket att passa dig perfekt. Efter utbildningen kan du påbörja din lärlingstid inom ett VVS-företag.

Hur går utbildningen till?

GOOGLE FOR EDUCATION

För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi Google for Education och Learnware, som du kan använda via datorn eller genom appar i telefon eller surfplatta. Här får du tillgång till dina kurser och ett samlat material av bland annat filmer, presentationer och övningar. Till detta använder vi också läroböcker och annat utbildningsmaterial.

För att du ska få ut det mesta av utbildningen och lära dig snabbt får du praktisera de teorier som du läser direkt i vår verkstad. Du gör även praktik på en arbetsplats – upp till 50% av tiden – och får då knyta kontakter som kan leda till jobb.

För mer information om VVS Montör, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du behöver ha gått klart grundskolan eller motsvarande för att söka till den här vuxenutbildningen. Utbildningen är främst för dig som är över 20 år. Du som är nyanländ behöver också ha läst grundläggande svenska som andraspråk eller göra ett nivåtest hos din hemkommun.

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: VVS Montör

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt