Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Hotell & Konferens, Distans

Astar
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Distans
20 veckor
Heltid, distans
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Löpande - Distans

Hotell & Konferens, Distans

Vill du jobba inom hotell och konferens? Då har Astar utbildningen för dig!

Hotell & Konferens - Komvux på distans


Hotell och konferensanläggningar behöver ständigt utveckla sitt koncept och rekrytera personal som kan leva upp till gästernas ökade förväntningar.
Att arbeta inom hotellbranschen passar dig som är både ansvarstagande och affärsmässig samt trivs med mycket kontakt med människor. Arbetstiderna kan vara oregelbundna och det förväntas att du kan ta egna initiativ och är lyhörd för gästernas behov och önskemål. Det är en fördel om du har grundkunskaper i engelska.

Lär dig att leverera utmärkt service! 

Utbildningen riktar sig till dig som vill lära dig yrket genom praktiskt arbete. Under utbildningen får du en bred kompetens inom reception, konferens och bokning för att kunna leverera utmärkt service. Arbetsuppgifterna under lärlingstiden kan variera, från att du möter gäster i receptionen till att du är med och arrangerar evenemang och konferenser.
Efter utbildningen kan du jobba på hotell, konferensanläggningar och vandrarhem eller i receptionen på företag och turistanläggningar.

Följande kurser ingår i utbildningen: 

Service och bemötande, 100 p
Konferens och evenemang, 100 p
Rums och konferensbokning, 100 p
Logi, 100 p

Så ansöker du

Förkunskapskrav för att söka lärling/komvuxutbildning är grundskolan eller motsvarande, med goda kunskaper i svenska/svenska som andraspråk. Kontakta Astar om du har några frågor kring ansökan och behörighet. 

Examen & Intyg

Efter avslutad utbildning hos Astar får du betyg i kurserna samt diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har sedan ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

Astar

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hotell & Konferens, Distans

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt