Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Färskvaror, Delikatess & Catering

Astar
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Nässjö
42 veckor
Studiemedelsberättigad
Klassrum
Startdatum: Löpande - Nässjö

Färskvaror, Delikatess & Catering

Utbildningen för dig som vill jobba med färskvaror, delikatess och cateringFärskvaror, Delikatess & Catering

Är du nästa lysande stjärna på restaurang- och cateringhimlen? Starta en strålande krogkarriär genom att gå en yrkesutbildning på Astar! Vill du jobba med matlagning och olika råvaror inom restaurang, catering, delikatessbutik eller charkuteri? Då är det här rätt utbildning för dig! Inriktningen Catering, färskvaror och delikatesser ligger i tiden och ger dig kunskaper inom tillagning och komponering av olika råvaror för att skapa sensationella smakupplevelser.

Efter utbildningen

Efter avslutad utbildning är du väl förberedd för dina kommande utmaningar inom restaurang och livsmedelsproduktion. Du kan arbeta på restaurang eller starta egen cateringfirma. Tänk att få planera och genomföra en bröllopsmiddag, 50 års fest eller en kick off! För dig som vill arbeta i butik finns stora möjligheter då många stora matvarubutiker satsar på egna stora charkuteridiskar.

Studieform

Du kan välja att läsa utbildningen både som individuellt anpassade studier eller lärlingsupplägg. Lärlingsupplägg innebär att du är 1 dag i skolan och 4 dagar ute på en arbetsplats där du får lära dig yrket på plats! Tiden för undervisning varierar beroende på om du väljer individuellt anpassade studier eller lärling.

Studietid

Studietiden är individuell. Starten är gemensam men kursslutet varierar beroende på dina förkunskaper och förutsättningar. Beräknad studietid ca 50 veckor.

För mer information om Färskvaror, Delikatess & Catering, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Grundskola eller likvärdigt samt tillräckliga kunskaper i svenska för att kunna tillgodogöra dig utbildningen.

Examen & Intyg

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

Kostnader

Utbildningen är CSN-berättigad

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Färskvaror, Delikatess & Catering

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Du kanske också är intresserad av: