Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Stylist

Movant
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Stockholm - Bromma
78 veckor
Heltid
Studiemedelsberättigad

Stylist

Studera till stylist hos Movant!Bli stylist - Läs en vuxenutbildning på Movant!

Vill du jobba med styling, mode och trender? Söker du efter ett kreativt jobb där du får arbeta med människor? Då är vuxenutbildningen som stylist på Movant någonting för dig!

Stylist - Ett kreativt och socialt yrke

I arbetet som stylist är din främsta uppgift att ta fram olika outfits för till exempel tv-produktioner, reklamfoto eller modevisningar. Det är ett kreativt yrke där du ska se till att de som syns i rutan har rätt smink, hår, kläder, accessoarer, skor som passar dem. Som stylist kan du även arbeta som hår- och makeupstylist på en skönhetssalong eller inom mode i en klädaffär. Ditt jobb är att se till att kunden hittar sin stil och sitt snyggaste jag! Viktigt i jobbet som stylist är även ett gott kundbemötande, vilket därför är en viktig del av utbildningen på Movant.

En arbetsnära utbildning

För att ge dig så god kontakt med arbetsmarknaden som möjligt utgår Movants vuxenutbildningar från branschens förutsättningar och kombinerar praktik med teori. Totalt består cirka 16 veckor av utbildningen av arbetsplatsförlagt lärande (APL), vilket din handledare hjälper dig hitta. Movant har därför nära samarbete med näringsliv och branschorganisationer och formar stylistutbildningen efter branschens förändrade krav och behov – allt för att du ska maximera dina chanser till jobb efter utbildningen.

Stylistutbildningen är 78 veckor lång och ges i Nacka.

För mer information om Stylist, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Examen & Intyg

Vid slutförd utbildning erhåller eleven 1800 poäng och har då lärt sig grunderna inom styling, mode och trender.

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till CSN.

Movant

Movant

Gemensamt för Movants utbildningar är det nära samarbetet med branscher och näringsliv, det personliga förhållningssättet till varje elev och en stark vilja att se möjligheter. Movant är för dig som vill komma ut på arbetsmarknaden, byta karriär eller höja din...


Läs mer om Movant och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Stylist

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Movant

Norra Deltavägen 3
41705 Göteborg


Du kanske också är intresserad av: