Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Plattsättare

Movant
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Borås, Eskilstuna, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping - Visa alla  
1700 p (1200 p i Umeå)
Heltid
Studiemedelsberättigad

Om utbildningen

Vill du jobba med plattsättning? Gå en yrkesvuxutbildning!

Utbildningen till platssättare vid Movant ger dig en god grund för att du ska kunna söka arbete som plattsättare. Efter avslutad utbildning är du behörig att få en lärlingsbok. Upp till 40 procent av utbildningen är företagsförlagd.

Som plattsättare ska du kunna sätta plattor på väggar, klinkers på golv, trappor med mera. Du förväntas även kunna utföra allt underarbete, som till exempel flytspackling, fallspackling och att utföra tätskikt. Utbildningen vid Movant ger dig därför kunskaper inom husbyggnation, murningsarbeten, armering, plattsättning, projektering av jobb, fuktspärr av badrum med mera.

Under utbildningen till plattsättare kommer du också att lära dig om nyföretagande och datahantering. Detta genom att du bland annat får möjlighet att prova att starta eget företag.

En del av utbildningen är helt företagsförlagd. Hur mycket beror på företaget och i vilken takt du genomför kursmomenten i skolan, men tanken är att 20-40 procent av utbildningen företagsförläggs.

För mer information om Plattsättare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kursplan

  • Bygg och anläggning 1
  • Bygg och anläggning 2
  • Husbyggnadsprocessen
  • Husbyggnad 1
  • Husbyggnad 2
  • Husbyggnad 3 - ombyggnad
  • Specialyrken 1
  • Specialyrken 2
  • Specialyrken 3
  • Gymnasiearbete

Så ansöker du

Grundskola eller motsvarande.

Utbildningsstart

De olika  utbildningsorterna har varierande antagningstider. Ta kontakt med din lokala antagningsenhet, vuxenutbildning eller vägledningscentrum för att se hur just du kan söka denna utbildning. 

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och CSN-berättigad.

Movant

Gemensamt för Movants utbildningar är det nära samarbetet med branscher och näringsliv, det personliga förhållningssättet till varje elev och en stark vilja att se möjligheter. Movant är för dig som vill komma ut på arbetsmarknaden, byta karriär eller höja din...


Läs mer om Movant och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Plattsättare

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Movant

Norra Deltavägen 3
41705 Göteborg


Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

marilia
Hej! Jag heter Marilia Rosvall, brasilienska och bor i Sverige cirka 6 år, är sömmerska arbete med ( dynor, båtdynor,kläder design) studerade redovisning i Brasilien, arbetade två år i brasilien med min syster företag som jobbar inom design kök och projektplatt och solenergi. Skulle vilja vet mer om plattsättare utbildningar. Med vänlig häls...
Visa mer