Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil
Visar 1-20 av 31 träffar
Visar 1-20 av 31 träffar
12

Innan du väljer en utbildning inom transportbranschen bör du ha i åtanke att arbetet ofta kan vara tungt, och fysiskt krävande och det krävs att du är serviceinriktad, bra på att samarbeta och lösa problem snabbt.

Idag sysselsätter transportbranschen många människor på många olika positioner tack vare den snabbt växande utvecklingen inom data- och informationsteknik.

Läs en komvuxutbildning inom transport

Transportutbildningar på komvux motsvarar den som du läser på gymnasiet, men innehållet och studieupplägget är anpassat för vuxna. Komvuxstudierna är mer koncentrerade och antalet undervisningstimmar är färre vilket betyder att du som student får arbeta mer självständigt och ta mer ansvar för dina studier. På komvux kan du till exempel läsa en vuxenutbildning till lastbilsmekaniker, fordonslackerare, bilskadereparatör, järnvägstekniker, yrkesförare och mycket mer.

Sök via din hemkommun

Om du är intresserad av att läsa en transportutbildning på komvux så ska du kontakta din hemkommun. Där finns studie- och yrkesvägledare som kan hjälpa dig med frågor och ansökning.

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från komvuxutbildningar.se
Jämför
Logga in