Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Visar 1-20 av 24 träffar
Visar 1-20 av 24 träffar
12

IndustriNär du läser en utbildning inom ämnen inriktade mot industri kommer du att få möjlighet att samarbeta mednäringslivet där dina valmöjligheter på arbetsmarknaden blir många.

Du kommer att få kunskap inom tillverkning, industriella produktionssystem, delta i laborationer samt ha fortlöpande företagskontakter.

Studera inom Industri på Komvux

Utbildningen på komvux motsvarar den som elever får i grundskolan och på gymnasiet, men innehållet och studieupplägget är anpassat för vuxna. På komvux är studierna mer koncentrerade och antalet undervisningstimmar färre vilket betyder att du som student får arbeta mer självständigt och ta mer ansvar för dina studier.

I vilken takt du vill studera och antalet ämnen som du vill kombinera bestämmer du tillsammans med en Studie och yrkesvägledare. Studie och yrkesvägledaren hjälper dig också att upprätta en individuell studieplan som du sedan följer under studierna.

Kontakta en studie- och yrkesvägledare i din hemkommun om du vill läsa på komvux eller vuxenutbildning.

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från komvuxutbildningar.se
Jämför dina favoriter
Logga in