Service och bemötande 1

Hermods VUX
Sammanfattning
Enskilda kurser (Komvux)
Bromölla, Falun, Gotlands Län, Gällivare, Gävle, Helsingborg - Visa alla  
Klassrum
Kommande starter

Plats & start


Västerås
2023-05-22

Bromölla
Flexibel

Falun
Flexibel

Gotlands Län
Flexibel

Om utbildningen

Den här kursen passar dig som vill lära dig hur du på ett professionellt sätt bemöter kunder. Du kommer att få lära dig om kommunikation, både verbal och icke verbal och om kulturella skillnader i kommunikationsmönster. Du kommer även att få kunskap om olika målgrupper och kundtyper så att du kan anpassa produkt, service och bemötande på ett lämpligt sätt. I kursen får du även kunskaper om marknadsföring, presentationsteknik och grundläggande skyltning.


Efter utbildningen

Efter utbildningen kan du på ett yrkesmässigt sätt bemöta kunder och ta emot deras synpunkter. Du kommer även kunna mer om kommunikation och hur du bemöter olika kundtyper samt om olika kulturella kommunikationsmönster. Du kommer även att kunna marknadsföra, exponera och skylta varor och tjänster så att det leder till merförsäljning.


Förkunskaper och behörighet

För att ansöka om utbildning på gymnasial nivå så behöver du vara folkbokförd i den kommun där du ska söka utbildningen. Det beror på att det är din kommun som sköter antagningen och som beslutar om du får läsa utbildningen du sökt eller ej.

Du ska ha fyllt 20 år, eller om du fyller 20 under året så får du påbörja dina studier under andra kalenderhalvåret (hösten). Har du slutbetyg från gymnasiet får du börja studera trots att du inte fyllt 20 år.


Innehåll och upplägg

Kusen innehåller kunskaper om olika servicesituationer, vilka komplikationer som kan uppstå och hur de bör hanteras. I kursen ingår även marknadsföring och hur man kan öka försäljningen genom rätt exponering av varor och tjänster.

Kursen ger även kunskaper i skyltning och presentationsteknik samt om kulturella skillnader i kommunikationsmönster.

För mer information om Service och bemötande 1, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Hermods VUX?

CSN-berättigad

Distansutbildningar

86% rekommenderar denna utbildning

Hermods VUX

Vuxenutbildning på distans eller flexibelt i klassrum Hermods erbjuder ett brett och modernt utbud av vuxenutbildning. Hos oss kan du läsa om du saknar högskolebehörighet, vill byta yrke eller önskar höja din kompetens. Vi erbjuder över 150 gymnasiekurser och yrkesutbildningar...


Läs mer om Hermods VUX och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Service och bemötande 1

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hermods VUX

Luntmakargatan 34
111 37 Stockholm