Visar 1-20 av 20 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 20 träffar

hälsa friskvård utbildning

Hälsa och friskvård

Hälsa och friskvård har blivit allt mer viktigt för människor och på samma sätt som utbildningarna inom området har ökat i popularitet har antalet jobb ökat. Inom denna kategori kan du läsa komvuxutbildningar i bland annat hälsopedagogik, frisör, näringslära och makeup-artist. 

Att jobba som makeup-artist

Makeup kan ses som ett konstnärsyrke där ansiktet och kroppen är duken och makeup-artisten är konstnären. Smink har på senare tid exploderat och är inte längre idag endast ett sätt att täcka ens brister utan att faktiskt uttrycka sig själv.

Som makeup-artist kan dagarna se väldigt olika ut. Är man frilansande makeup-artist kan det innebära mycket resande, många personmöten och olika sminkningar. Men man kan även vara anställd och arbeta i butik eller annat företag. Låt kreativiteten flöda och du kan gå hur långt som helst. Har du ett öga för detaljer, hänger med i trender och gillar att arbeta med människor? Då är detta ett yrke för dig!

Vad är komvux?

Komvuxutbildningar passar dig som vill läsa högre studier. På komvux kan du skaffa dig grundläggande behörighet, höja dina betyg och komplettera betyg som du behöver för en viss utbildning. Om du är intresserad av att läsa en komvuxutbildning så ska du kontakta vuxenutbildningen i din hemkommun. Om inte utbildningen du vill läsa finns i din hemkommun så kan det finnas möjlighet för vuxenutbildningen där du bor att köpa in utbildningen. Ta kontakt med vuxenutbildningen i din kommun för mer information.

Komvuxutbildningar inom friskvård, massage och hälsa på distans

Att studera på distans är ett väldigt bra alternativ för dig som vill kombinera studier med arbete eller inte vill flytta till annan ort för att kunna läsa det du vill. Det du behöver för att kunna genomföra distansstudier är en dator med internetuppkoppling. Ibland kan även vissa sammankomster på skolan förekomma. Eftersom distansstudier ställer samma krav på studenten som vid klassrumsundervisning krävs det att du har bra självdisciplin för att kunna klara av dina studier. Här kan du hitta komvuxutbildningar på distans inom hälsa, friskvård och skönhet. 

Oavsett om du är intresserad av skönhet, friskvård eller hälsa finns det en utbildning för dig. Ta steget och ansök redan idag!

Stort lycka till med dina studier!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in