Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil
Visar 1-20 av 40 träffar
Visar 1-20 av 40 träffar
12

Friskvård och hälsa har blivit allt mer viktigt för människor och utbildningarna inom området har ökat i popularitet. Inom denna kategori kan du läsa komvuxutbildningar i bland annat folkhälsokunskap, hälsopedagogik, näringslära och ergonomi.

Komvuxutbildningar passar dig som vill läsa högre studier. På komvux kan du skaffa dig grundläggande behörighet, höja dina betyg och komplettera betyg som du behöver för en viss utbildning. Om du är intresserad av att läsa en komvuxutbildning så ska du kontakta vuxenutbildningen i din hemkommun. Om inte utbildningen du vill läsa finns i din hemkommun så kan det finnas möjlighet för vuxenutbildningen där du bor att köpa in utbildningen. Ta kontakt med vuxenutbildningen i din kommun för mer information.

Komvuxutbildningar inom friskvård, massage och hälsa på distans

Att studera på distans är ett väldigt bra alternativ för dig som vill kombinera studier med arbete eller inte vill flytta till annan ort för att kunna läsa det du vill. Det du behöver för att kunna genomföra distansstudier är en dator med internetuppkoppling. Ibland kan även vissa sammankomster på skolan förekomma. Eftersom distansstudier ställer samma krav på studenten som vid klassrumsundervisning krävs det att du har bra självdisciplin för att kunna klara av din utbildning.

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från komvuxutbildningar.se
Jämför
Logga in