Visar 1-20 av 32 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 32 träffar
1
2

Som ledare är det viktigt att man är organisatorisk, att man har förmågan att samarbeta och ta kommandot om det skulle behövas samt att man arbetar för att vara en bra förebild för sina medarbetare. Det finns alltid ett behov av bra ledare och eftersom vårt samhälle hela tiden förändras behövs ständigt nya insikter i hur man organiserar och motiverar sin personal till att utvecklas. Komvuxutbildningar inom kategorin organisation och ledarskap ger dig kunskapen i olika metoder för att styra företags verksamhet, om ledarskapets funktioner samt dess påverkan på verksamheten.Inom kategorin organisation och ledarskap kan du även läsa komvuxutbildningar inom projekt och företagande samt projektarbete.

Organisations och ledarskap på distans

För dig som inte vill eller kan flytta för att studera den utbildning du vill, har möjlighet att läsa en distansutbildning inom organisation och ledarskap. Att studera på distans är ett väldigt bra alternativ för dig som vill kombinera studier med arbete. Det du behöver för att kunna genomföra distansstudier är en dator med internetuppkoppling. Ibland kan vissa sammankomster på skolan förekomma, hur ofta varierar dock från skola till skola. Eftersom distansstudier ställer samma krav på studenten som vid klassrumsundervisning krävs det att man har en bra självdisciplin för att kunna klara av sin utbildning.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in