Visar 1-13 av 13 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-13 av 13 träffar

För dig som vill läsa en komvuxutbildning inom design och hantverk finns en hel del att välja mellan. Du kan bland annat läsa till florist, glastekniker, yrkesmålare eller tapetserare. Du kan också läsa interiör och design, textil och mode eller finsnickeri.

Om du är intresserad av att läsa på komvux så ska du kontakta vuxenutbildningen i din hemkommun. Om den utbildning du vill läsa inte finns så kan du höra med kommunen om de vill köpa in kursen åt dig.

Det finns många utbildningar inom kategorin design och hantverk. Här kan du läsa mer om några olika inriktningar.

Läs till florist på komvux

Floristutbildningar vänder sig till dig som gillar färg, form och kreativa lösningar och som vill arbeta med blommor och växter. Som florist arbetar du med att skapa fina blomsterarrangemang och buketter av olika slag. Floristutbildningar på komvux ger dig grundläggande kunskaper i floristyrket och hjälper dig att utveckla din skaparglädje.

Vuxenutbildningar inom inredning

Komvuxutbildningar inom kategorin inredning vänder sig till dig som är intresserad av möbeltapetsering, trähantverk och golvläggning. Komvuxutbildningar är ofta förberedande för vidare studier eller ger dig grundläggande kunskaper.

Vuxenutbildning inom textil & mode

Textilutbildningar riktar sig till dig som vill få kunskaper inom mode och textil. Du kanske vill påverka mode och trender och skapa klädmodeller och formge mönster till tyger? Då kan en textilutbildning på komvux vara en början för dig. Här får du de grundkunskaper som behövs för vidare studier inom textil på högre utbildningsnivå

Trähantverk på komvux

Komvuxutbildningar vänder sig till dig som vill arbeta med möbelsnickeri, träarbete och trähantverk. Komvuxutbildningarna ger dig praktiska och teoretiska grundkunskaper för att kunna jobba inom dessa bransher.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in