Visar 1-20 av 24 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 24 träffar
1
2

Komvux vänder sig till dig som vill komplettera dina gymnasiebetyg eller höja ett redan befintligt betyg. Komvux vänder sig också till dig som saknar en gymnasieutbildning eller som vill avsluta en halvfärdig utbildning. Om du har ett betyg från gymnasiet som du vill höja kan du göra en så kallad prövning via komvux. Det innebär att du läser på egen hand och tentar sedan av kursen.

Intresserad av bild och form? Läs en estetisk kurs på komvux!Läs estetiska kurser på komvux

Bild och form ger dig grundläggande kunskaper inom bild- och formområdet. Du lär dig analysera och tolka olika typer av bild- och formspråk. En komvuxkurs i bild ger dig teoretiska och praktiska kunskaper i bildförståelse och bildframställning

En estetisk kurs på komvux kan också ge värdefull kunskap om du i framtiden vill studera högre utbildning inom konst, bild och form.

Sök till komvux via din hemkommun

Om du är intresserad av att söka en estetisk kurs på komvux kontaktar du Vuxenutbildningen i din hemkommun. Om den utbildning du vill läsa inte finns så kan du höra med din kommun om de har möjlighet att köpa in kursen åt dig. Det kan också vara så att din kommun samarbetar med andra närliggande kommuner och att du kan läsa hos någon av dem.

Komvux på distans

Många kommuner erbjuder komvuxkurser på distans. En distanskurs gör det lättare för dig att bestämma var när och hur du vill plugga. Men det krävs också att du har självdisciplin och tar ansvar för dina studier. Komvuxstudier på distans sker via webben, skype, mail och telefon.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in