Visar 1-1 av 1 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.

Internationell ekonomi

Hermods VUX
I denna kurs får du lära dig om internationell ekonomi, varför internationell handel uppstår, vilka som handlar med Sverige och...
  • Enskilda kurser (Komvux)
  • Flera orter (137)
Visar 1-1 av 1 träffar
 

Om du är intresserad av ekonomi med internationell inriktning kan du på komvux läsa Internationell ekonomi samt Export och import. Internationell ekonomi ger dig bland annat ökad förståelse för internationella affärer och den ekonomiska utvecklingen i världen. Komvuxutbildning inom Export och import ger dig bland annat en helhetssyn på att arbeta med export- och importaffärer, utrikeshandelns betydelse för svenskt näringsliv och samhälle samt de regler som gäller för handeln inom EU och övrig internationell handel.

Flera av komvuxutbidlningarna inom ekonomi med internationell inriktning kan läsas på distans. Många skolor leder sina utbildningar och kurser utan sammankomster vilket gör att du endast behöver en dator med internetuppkoppling för att följa med under studierna. Du väljer sedan när, var och hur du vill studera.

Är du intresserad av att läsa en komvuxutbildning? I så fall ska du kontakta din hemkommun. Om den utbildning du vill läsa inte finns så har din kommun alltid möjligheten att köpa in kursen från ett privat utbildningsföretag som erbjuder komvuxutbildningar. Många privata vuxenutbildningsanordnare har avtal med flera kommuner så att du kan läsa även deras utbildningar.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Jämför dina favoriter
Logga in