Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Visar 1-18 av 18 träffar
Visar 1-18 av 18 träffar
 

Läs en komvuxutbildning i till exempel småföretagande, starta eget, affärsutveckling, projekt och företagande eller entreprenörskap. En komvuxutbildning inom dessa område kan fungera som kunskapshöjande, vara en bra början eller till stor hjälp för dig som vill driva eget företag. Den kan också vara bra för dig som har en bra affärsidé men inte riktigt vet ur du ska gå vidare. Kontakta vuxenutbildningen i din hemkommun om du är intresserad av att läsa en komvuxutbildning. De hjälper dig genom ansökningsprocessen.

Entreprenörskapsutbildningar på distans

Vill du kombinera studier med arbete eller vill du kanske inte flytta? Då kan du läsa en komvuxutbildning inom företagande och entreprenörskap på distans. Många skolor leder sina utbildningar och kurser utan sammankomster vilket gör att du endast behöver en dator med internetuppkoppling för att följa med under studierna. Du väljer sedan när, var och hur du vill studera.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Jämför dina favoriter
Logga in
}