Vi ber om ursäkt men din sökning gav tyvärr inga träffar... Vänligen gör en Ny sökning

Mer om Finans / Analys

För att arbeta med finansiell ekonomi och analys behöver du vara noggrann och organiserad. Att vara utåtriktad och serviceminded är också bra egenskaper som kan komma till nytta då du arbetar mycket med människor. Komvuxutbildningar inom finans och analys är för dig som vill arbeta med ekonomiskt analysarbete i framtiden. Dessa komvuxutbildningar är förberedande för dig som vill studera vidare inom ekonomi.

Många av komvuxutbildningarna inom finans och analys kan läsas på distans. Det passar bra om du till exempel har ett arbete men vill plugga samtidigt eller om du vill läsa en utbidlning som inte finns där du bor. Om du är intresserad av att söka en komvuxutbildning så ska du kontakta vuxenutbildningen i din hemkommun. Om den utbildning du vill läsa inte finns så har din kommun möjlighet att köpa in kursen från ett privat utbildningsföretag som erbjuder komvuxutbildningar. Många privata vuxenutbildningsanordnare har avtal med flera kommuner så att du kan läsa även deras utbildningar.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in