Visar 1-20 av 25 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 25 träffar
1
2

Komvuxutbildning Bil och fordonLäs en komvuxutbildning inom bil/fordon

Det finns ett flertal olika yrkesprogram på komvux att välja mellan så som lastbilsmekaniker, personbilsmekaniker, yrkesförare, bilskadereparatör, reservdelsman, fordonslackerare och mycket mer. Oftast är utbildningarna gratis och CSN berättigade, men avvikelser kan komma så kika in på utbildningssidan och läs antagningskraven.

Det är viktigt att ett samhälle har ett väl fungerande transportsystem. Att arbeta med transporter är ett mycket varierat, spännande och ansvarsfullt yrke. Vissa yrken innebär mycket kontakt med människor, medan andra yrken innebär att du arbetar längre perioder på egen hand. Drömmer du om att arbeta som bussförare, maskinförare eller lastbilschaufför? Då kan du läsa en komvuxutbildning. En komvuxutbildning inom bil/fordon ger dig verktygen för att komma ut i arbetslivet snabbt. Det är viktigt att nämna att studierna är mer koncentrerade och antalet undervisningstimmar färre vilket betyder att du som student får arbeta mer självständigt och ta mer ansvar för dina studier.

Sök till komvux via din hemkommun

Om du vill söka till en komvuxutbildning ska du kontakta Vuxenutbildningen i din hemkommun. Där finns det studie- och yrkesvägledare som kan hjälpa dig med din ansökan och svara på alla dina frågor.

Arbetsmarknaden och framtiden för dig som är utbildad inom bil/fordon

Arbetsmarknaden ser väldigt bra ut. Det finns goda möjligheter till jobb och arbetsförmedlingen beräknar att inom de närmaste 5 åren så kommer det att hålla i sig. Vilket betyder att du har ett ypperligt läge att utbilda dig och få en väldigt eftertraktad kompetens. Lönen för dig som är utbildad är svår att beräkna eftersom att det kan variera beroende på din kompetens, arbetsplats och staden du arbetar i.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in