Arena Utbildning

i Västerås (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Rätt utbildning + Framtidens jobb = Vår skola

Arena Utbildning Västerås erbjuder flexibla studier för dig som snabbt vill komma ut i arbete eller vidare till högre studier. 

Vi tillhandahåller både distans- och fjärrundervisning (klassrumsundervisning) inom kommunal vuxenutbildning. I vårt utbud finns utbildning inom SFI, grundläggande teoretiska kurser, allmänna teoretiska kurser på gymnasial nivå och yrkespaket.

Vår filosofi bygger på att varje enskild individ ska ha möjlighet att utforma sin egen utbildning efter sina egenskaper och förmågor. Vi förmedlar det ramverk som behövs för att utveckla nya kunskaper och läraren handleder eleven i sitt lärande utifrån elevens unika behov.

Skolbyggnaden ligger i centrala Västerås med gångavstånd till centralstationen och med närhet till både caféer, restauranger och andra bekvämligheter. I skolbyggnaden finns även tillgång till elevutrymmen med utrustning för enklare tillredning av egen förtäring.

För att läsa hos oss är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till vuxenutbildningscentrum i Västerås kommun, eller via interkommunal ansökan, hör då med din kommun för mer information.


För mer information om Arena Utbildning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Arena Utbildning

Utbildningar

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Arena Utbildning

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Arena Utbildning

Arena Utbildning Västerås
Slottsgatan 25
722 11 Västerås

Tel: 010-7880039
arenautbildning.se

Highlights