Visar 1-1 av 1 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-1 av 1 träffar

Idag är det drygt 127 miljoner människor som talar japanska. Att studera ett extra språk, likt japanska, ger dig ett försprång i näringslivet och du blir mer attraktiv på arbetsmarknaden. Dina chanser är större för dig som vill ha möjlighet att arbeta på en internationell marknad i framtiden.

japanskaAtt läsa japanska på komvux är ett jättebra sätt om du vill läsa upp ett betyg från gymnasiet eller skaffa behörighet för högre studier på universitet och högskola. Om du vill läsa japanska på komvux/vuxenutbildning tar du enklast kontakt med det komvux som finns i din kommun.

Studera Japanska på Komvux

Utbildningen på komvux motsvarar den som elever får i grundskolan och på gymnasiet, men innehållet och studieupplägget är anpassat för vuxna.

På komvux är studierna mer koncentrerade och antalet undervisningstimmar färre vilket betyder att du som student får arbeta mer självständigt och ta mer ansvar för dina studier.

I vilken takt du vill studera och antalet ämnen som du vill kombinera bestämmer du tillsammans med en Studie och yrkesvägledare. Studie och yrkesvägledaren hjälper dig också att upprätta en individuell studieplan som du sedan följer under studierna.

Kontakta en studie- och yrkesvägledare i din hemkommun om du vill läsa på komvux eller vuxenutbildning.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in