Vi ber om ursäkt men din sökning gav tyvärr inga träffar... Vänligen gör en Ny sökning

Mer om Finska

Vill du förbättra dina språkkunskaper i finska eller lära dig finska som ett tillskott till svenskan? Då har du kommit helt rätt. Här kan du läsa mer om vad du kommer få för kunskaper i språket, när du exempelvis väljer att läsa finska steg 1 eller 2, samt hur det går till när du läser finska som modersmål.

Oavsett vad ditt syfte, samt vad dina tidigare kunskaper i det finska språket är, så finner du det du söker här.

finskaStudera Finska på Komvux

Utbildningen på komvux motsvarar den som elever får i grundskolan och på gymnasiet, men innehållet och studieupplägget är anpassat för vuxna.

På komvux är studierna mer koncentrerade och antalet undervisningstimmar färre vilket betyder att du som student får arbeta mer självständigt och ta mer ansvar för dina studier.

I vilken takt du vill studera och antalet ämnen som du vill kombinera bestämmer du tillsammans med en Studie och yrkesvägledare. Studie och yrkesvägledaren hjälper dig också att upprätta en individuell studieplan som du sedan följer under studierna.

Kontakta en studie- och yrkesvägledare i din hemkommun om du vill läsa på komvux eller vuxenutbildning.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in