Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Visar 1-11 av 11 träffar
Visar 1-11 av 11 träffar
 

Inom geografi finns många förgreningar, exempelvis kulturgeografi där man speciellt fokuserar på orsaker och konsekvenser av mänskliga aktiviteter ur det sociala, politiska, kulturella och ekonomiska. På komvux kan du läsa geografi A, B samt staden och framtiden. Komvuxutbildningar inom geografi kan du till exempel läsa för att förbereda dig inför fortsatta studier, läsa upp dina betyg från gymnasiet eller komplettera för en kurs du inte läst. Kontakta din hemkommun om du är intresserad av att läsa en komvuxutbildning. Om den utbildningen du vill gå inte erbjuds i din kommun så finns det möjlighet för din kommun att köpa in utbildningen. Ta kontakt med vuxenutbildningen där du bor för att få mer information.

Komvuxutbildning inom geografi på distans

Om du inte vill eller kan flytta från din hemort så kan du även läsa en geografiutbildning på distans. Du får då själv lägga upp dina studier och många väljer att arbeta under studietiden. Något som är viktigt att tänka på vid distansstudier är att vara strukturerad eftersom kraven är lika höga som vid klassrumsundervisning.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Jämför dina favoriter
Logga in
}