Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Visar 1-13 av 13 träffar
Geografi 2
Hermods VUX
Geografi 2 är en kurs för dig som vill lära dig om bland annat hållbar utveckling, stadsplanering och miljöproblem. Du...
  • Enskilda kurser (Komvux)
  • Flera orter (130)
Geografi 1
Hermods VUX
Geografi 1 är en kurs för dig som vill lära dig om vår jord, vattnets betydelse och olika energikällor. Du...
  • Enskilda kurser (Komvux)
  • Flera orter (137)
Visar 1-13 av 13 träffar
 

Inom geografi finns många förgreningar, exempelvis kulturgeografi där man speciellt fokuserar på orsaker och konsekvenser av mänskliga aktiviteter ur det sociala, politiska, kulturella och ekonomiska. På komvux kan du läsa geografi A, B samt staden och framtiden. Komvuxutbildningar inom geografi kan du till exempel läsa för att förbereda dig inför fortsatta studier, läsa upp dina betyg från gymnasiet eller komplettera för en kurs du inte läst. Kontakta din hemkommun om du är intresserad av att läsa en komvuxutbildning. Om den utbildningen du vill gå inte erbjuds i din kommun så finns det möjlighet för din kommun att köpa in utbildningen. Ta kontakt med vuxenutbildningen där du bor för att få mer information.

Komvuxutbildning inom geografi på distans

Om du inte vill eller kan flytta från din hemort så kan du även läsa en geografiutbildning på distans. Du får då själv lägga upp dina studier och många väljer att arbeta under studietiden. Något som är viktigt att tänka på vid distansstudier är att vara strukturerad eftersom kraven är lika höga som vid klassrumsundervisning.

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från komvuxutbildningar.se
Jämför dina favoriter
Logga in