Frågor om utbildning

08 aug 2023
FRÅGA
Hej!
Jag försökte logga in på mitt konto men det gick inte. Jag skickade efter ett nytt lösenord då de stod att min mail redan finns i systemet men när jag försöker logga in med de nya lösenordet går det inte. Försöker nämligen komma in på kontot för att se om intyget från en kurs jag läste för några år sedan finns där. För jag saknade nämligen 100p från att få gymnasieexamen, därför pluggade jag upp sociologi för att uppnå fullständig behörighet för att få examen. Då undrar jag även om de skiljer från en komvuxexam och en gymnasieexam då jag hörde från en annan att idrott inte ingår i poängen för en exam. Stämmer detta och isåfall krävs det att jag studerar upp en ytterligare kurs?
Tacksam för svar.
Mvh

Svar:

18 aug 2023

Hej,

Du kan inte hitta några intyg här då Studentum.se driver inte några egna utbildningar.  Skolan i fråga kan hjälpa dig svara på dina frågor kring deras utbildning så kontakta dem så får du hjälp.

Lycka till! /Petra,SYV

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in