Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Visar 1-15 av 15 träffar
Visar 1-15 av 15 träffar
 

Mer om Miljöutbildning på komvux

För att jobba med till exempel vatten- och miljöteknik, materialåtervinning, bioenergiteknik eller miljöpolitik så krävs att du läser en högre utbildning. En komvuxkurs inom miljö kan vara en bra början för dig som är intresserad av ämnet. Du kan till exempel läsa en komvuxkurs inom miljö- och energikunskap, hållbart samhällsbyggande eller politik och hållbar utveckling. 

Sök till din komvuxkurs genom kommunen

En komvuxutbildning motsvarar den som du får på gymnasiet, men innehållet och studieupplägget är anpassat för vuxna. På komvux är studierna mer koncentrerade och antalet undervisningstimmar färre vilket betyder att du som student får arbeta mer självständigt och ta mer ansvar för dina studier.

I vilken takt du vill studera och antalet ämnen som du vill kombinera bestämmer du tillsammans med en studie- och yrkesvägledare. Om du vill läsa flera kurser kan en studie- och yrkesvägledaren hjälper dig att upprätta en individuell studieplan som du sedan följer under studierna. Kontakta en studie- och yrkesvägledare i din hemkommun om du vill läsa på komvuxkurs eller vuxenutbildning.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Jämför dina favoriter
Logga in