Visar 1-5 av 5 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
  • = Öppen för sen anmälan / har restplatser
Visar 1-5 av 5 träffar

En komvuxutbildning inom grafisk design vänder sig i första hand till dig som inte har en avslutad gymnasieutbildning. En komvuxkurs inom grafisk design vänder sig till dig som vill komplettera eller läsa upp dina gymnasiebetyg för att söka vidare till högre studier. Du som har ett stort intresse för grafisk design och vill utöka dina kunskaper kan också läsa en komvuxkurs.

Välj mellan många olika komvuxkurser inom grafisk design

För dig som vill läsa en komvuxkurs inom grafisk design finns mycket olika kurser att välja mellan. Du kan bland annat läsa grafisk illustration, digitalt skapande, grafisk kommunikation, information och layout och mycket mer.

En komvuxkurs inom grafisk design är inte yrkesförberedande. Däremot kan det kanske vara en början för dig som drömmer om att jobba som art director, grafisk formgivare, illustratör, webbdesigner eller informationsdesigner.

Sök din komvuxutbildning genom din hemkommun

Om du vill läsa en komvuxutbildning eller kurs inom grafisk design ska du kontakta vuxenutbildningen i din hemkommun. Det är genom dem du söker. De erbjuder ofta ett stort antal kurser och utbildningar som du kan gå. Om den utbildning du vill läsa inte finns så kan du kolla med din kommun om de kan tänka sig att köpa in kursen från en privat utbildningsanordnare av komvuxutbildningar. Många privata vuxenutbildningsanordnare har avtal med flera kommuner så att du kan läsa även deras utbildningar.

Läs din komvuxkurs inom grafisk design på distans

Många av komvuxkurserna inom grafisk design ges på distans. Att studera på distans innebär att du själv måste planera och avsätta tid för studierna. Det krävs att du är strukturerad och har god självdisciplin för att lyckas. Samtidigt har du större frihet att arbeta under tider som passar dig och du behöver inte känna dig lika låst vid föreläsningar eller tentor, utan har möjlighet att jobba samtidigt.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in