Visar 1-6 av 6 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-6 av 6 träffar
 

För att kunna arbeta med film och foto behöver du läsa högre utbildning. Ett steg i rätt riktning kan vara att börja med en komvuxutbildning inom ämnet. Om du är intresserad av att läsa en komvuxutbildning ska du kontakta din hemkommun. Om den utbildning du vill läsa inte finns så kan du kolla med din kommun om de har möjlighet att köpa in kursen från ett privat utbildningsföretag som erbjuder komvuxutbildning. Många privata vuxenutbildningsanordnare har avtal med flera kommuner så att du kan läsa även deras utbildningar.

Utbildningar inom foto och film

Foto- och filmutbildningar bedrivs ofta på gymnasieskolor med medieinriktning, samt på estetiska program. Ämnet foto ingår då som en delkurs. Efter gymnasiet så kan du hitta utbildningar inom foto och film på de flesta utbildningsformer. Om du läser filmkunskap på komvux får du bland annat lära dig att analysera och tolka olika filmiska uttryck samt se olika väsentliga drag i filmens utveckling.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in