Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Visar 1-4 av 4 träffar
Visar 1-4 av 4 träffar
 

För att kunna arbeta med film och foto behöver du läsa högre utbildning. Ett steg i rätt riktning kan vara att börja med en komvuxutbildning inom ämnet. Om du är intresserad av att läsa en komvuxutbildning ska du kontakta din hemkommun. Om den utbildning du vill läsa inte finns så kan du kolla med din kommun om de har möjlighet att köpa in kursen från ett privat utbildningsföretag som erbjuder komvuxutbildning. Många privata vuxenutbildningsanordnare har avtal med flera kommuner så att du kan läsa även deras utbildningar.

Utbildningar inom foto och film

Foto- och filmutbildningar bedrivs ofta på gymnasieskolor med medieinriktning, samt på estetiska program. Ämnet foto ingår då som en delkurs. Efter gymnasiet så kan du hitta utbildningar inom foto och film på de flesta utbildningsformer. Om du läser filmkunskap på komvux får du bland annat lära dig att analysera och tolka olika filmiska uttryck samt se olika väsentliga drag i filmens utveckling.

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från komvuxutbildningar.se
Jämför dina favoriter
Logga in