Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av NTI-skolan

Snittbetyg: 4

Baseras på 258 recensioner.

Vickan Sundman
Jag har studerat på NTI med många olika kursupplägg o flera olika lärare. Vissa lärare har vart bra men många andra har vart under all kritik.. 9/10 är de flesta lärarna riktigt dåliga. Har man haft oturen att få vikarie kan man gå från betyg A till D. Alla lärare bedömer olika o det är ren tur om man får en lärare som bedömer rättvist. I vissa ...
Inger West Kommentar:
Hej Vickan!
Det är mycket tråkigt att höra att du har upplevt dina kurser negativt. Och extra tråkigt att du inte känner att du blivit bra bemött av elevteamet.
Vi vill i alla fall tacka för att du delar med dig och ger oss möjlighet att förbättra oss och tar din feedback vidare till berörda personer. Vänliga hälsningar, NTI-skolan
Visa mer
Per
(2)
NTI såg först ut att vara bra skola, men vissa lärare, speciellt fysiklärare, är ute efter att göra det så svårt som möjligt för dig. Dock är kemilärarna otroligt bra och har förståelse. Vill du läsa fysik - välj en annan skola.
Inger West Kommentar:
Hej Per, Det är mycket tråkigt att höra att du har upplevt dina fysiklärare på det här sättet. Om du som elev har synpunkter har du alltid möjlighet att genom ditt elevrum kontakta vårt elevteam, som då utreder dina synpunkter och bistår med en lösning. Tack för att du delar med dig och ger oss möjlighet att förbättra oss. Roligt att höra att d...
Visa mer
Maurien
Om du behöver arbeta och studera samtidigt. NTI är den bästa skolan. Den har en lista över vilka boksidor, videor. De samarbetade med Eddler i matematik, tyvärr de inte har tillgång till Binogi.
David
Fantastiska lärare, alltid lyhörda och hjälpsamma
Taslima
(5)
Jag trivdes bra med min lärare vilket jag tycker är väldigt viktigt.
Nora
(5)
Trevlig, stöttande och tillgänglig lärare. Boken är pedagogisk och bra Webbövningarna är bra
Shawn
(5)
Kursen är lättläst, kräver inga förkunskaper, och lärarna är hjälpsamma och svarar snabbt. Gör man uppgifterna och lägger den tid som krävs så har man goda chanser att bygga grundläggande kunskaper i att konversera på flytande spanska.
Erica
(5)
Bra upplägg samt engagerad lärare! Har fått många tips om både studietekniker samt spansk media för att kunna hålla talförmågan/hörförståelsen igång. :)
Caroline Andrén
(5)
Bra litteratur, Elaine Eksvärds bok Retorik. Bra övningar som verkligen sätter dig på prov och får dig att utvecklas som retoriker. Bra feedback av läraren. Rekommenderar verkligen denna kurs!
Evsul
(5)
Min spanska 3 kurs var super bra! Tove, min lärare var pedagogisk, rolig och nytänkande i sitt sätt att undervisa. Tack Tove för din hjälp med spanska 3.
Kornelija
(5)
Väldigt lärorik och rolig kurs! Det var väldigt tydlig upplägg om vad som skulle göras och hur det skulle göras och läraren fanns alltid till hjälp om man nu behövde hjälp!
Natalia
Tack så jättemycket NTI-skola att ni finns! Man har möjlighet att gå vidare med studierna trots att man är vuxen och har redan familj+jobb. Att plugga på distans är så bra o bekvämt när man har små barn som i mitt fall. Ni har underbara lärare som jobbar hos er. Ett stort Tack till Anna N ( lärare i grundläggande svenska som andra språk delkur...
Visa mer
Abdelhafiz Abakar
(4)
Jag tycker personligen att NTI skolan är en väldigt bra skola eftersom den ger möjlighet till alla som vill studera. I NTI skolan hinner man verkligen jobba och studera samtidigt, som förälder har man även möjlighet att studera i den skolan. Utöver det är det lätt att få kontakt med lärarna och få den hjälp man behöver osv.
Emma
(5)
Jag tyckte att den här kursen både var lärorik och rolig. Uppgifterna var givande och retoriken jag fick lära sig är väldigt användningsbar inom livets alla aspekter.
Edina
(5)
Studerade svenska 3 på NTI. Var både nöjd med utbildningen men också min lärare jag hade. Hon var väldigt aktiv och svarade alltid fort exempelvis när jag fastnade i någon uppgift m.m vilket jag som person tycker är viktigt att läraren också är engagerad och bryr sig. Trots att svenska inte är min starka sida så tyckte jag att det gick rätt bra ...
Visa mer
Thea Prucha
(5)
Utbildningen var väl planerad, mycket bra upplägg och lätt att följa. Läraren Tove Dahlberg var ett enormt stöd och väldigt engagerad. Jag lärde mig mycket av både lärare och kurs och än idag är denna kurs en av mina favoriter. Tack!
Jennie
(5)
Supernöjd med allting. Upplägget och allt vad det innebär.
Cissi
(4)
Hyfsat svår kurs, men bra lärare och snabba återkopplingar från läraren.
Robert Hernes
(4)
Den var hektisk med tanke på att jag jobbade heltid samtidigt som jag studerade heltid men det gick bra. Kursen var relativt lätt för mig då jag lärde mig allt redan i skolan men blev underkänd på grund av mitt frånvaro på proven. Eftersom jag inte behövde mycket hjälp så kan jag inte säga så mycket om min lärare eftersom vi bara pratade vid bet...
Visa mer
Sophie
(5)
Jättebra undervisning digitalt och även kontakt mellan lärare och elev. Uppskattar att lärare såg min livssituation och hjälpte mig så gott de kunde för att jag skulle hinna med studier.
Jennie
(4)
Bra, kunnig lärare (svenska) och trevligt bemötande i samtal och meddelande. Lite annat upplägg än andra skolor men fungerade bra ändå.
AnnaB
(5)
En otroligt intressant kurs med individanpassade uppgifter. Rekommenderar starkt! Du får med dig verktyg som är nyttiga i livet. Kursboken är bland den bästa jag haft. Engagerad och duktig lärare! 10 av 10! Alla som studerar borde läsa retorik.
Johanna Sundell Lennertorp
(5)
Mycket bra utbildning och bra stöd ifrån både lärare och administrationen. Lätt tillgängliga och hör av sig om dem ej är på plats. Kan varmt rekommendera denna kurs om ni behöver läsa den och stödet man får från lärarna och administration är guld värt om man har det lite kämpigt i skolan.
Jan
(5)
Jag läste många kurser på komvux och retorik kursen var en av de mest lärorika. Det handlar om mycket mer än bara hur man håller ett tal. Arbetsprocessen som jag lärde mig under kursen har varit väldigt hjälpsam i många andra kurser också.
Krille
(5)
Urvalet av böcker som skall analyseras lämnar en del att önska. Men kursen som sådan var faktiskt givande. Får även tacka för pedagogiskt och tålmodigt bemötande från lärare.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in