Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Grundläggande kurs i naturorienterande ämnen, fortsättningskurs

Hermods VUX
Sammanfattning
Enskilda kurser (Komvux)
Distans, Sala, Stenungsund

Grundläggande kurs i naturorienterande ämnen, fortsättningskurs

Den här kursen bygger vidare på det som behandlades i kursen grundläggande naturorienterande ämnen, inledande kurs. Denna kurs bygger vidare på den inledande kursen och du lär dig mer om biologi, kemi, fysik samt hållbar utveckling.

Efter utbildningen

Har du fått utvecklade kunskaper i naturorienterade ämnen som biologi, kemi, fysik samt hållbar utveckling. 


Förkunskaper och behörighet

Inga specifika förkunskaper förutom att läsa och skriva på svenska. Det är bra om du läst eller läser SFI kurs D. Alternativt läst eller har påbörjat grundläggande svenska som andraspråk.

Se om du är behörig att läsa grundläggande vuxenutbildning.


Innehåll och upplägg

En kurs på grundläggande nivå i naturorienterande ämnen. Det här är fortsättningskursen, det finns även en inledande kurs på 100 poäng. 

Kursen består av 6 moduler, där det ingår olika uppgifter som ska lösas. Det ingår även tre laborationer i kursen. Laborationen görs hemma. Till en del av laboriationerna kan du behöva köpa visst material, exempelvis ph-papper/ph-test (finns på exempelvis alega.se och cdon.se). Du behöver även ficklampa, stearinljus, ballong och tändare/tändstickor.

Kursen är skapad utifrån Skolverkets centrala innehåll och kunskapskrav för kursen och tar upp grundläggande kunskap i biologi, kemi, fysik samt hållbar utveckling. 

För mer information om Grundläggande kurs i naturorienterande ämnen, fortsättningskurs, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Hermods VUX

Hermods VUX

Vuxenutbildning på distans eller flexibelt i klassrum Hermods erbjuder ett brett och modernt utbud av vuxenutbildning. Hos oss kan du läsa om du saknar högskolebehörighet, vill byta yrke eller önskar höja din kompetens. Vi erbjuder över 150 gymnasiekurser och yrkesutbildningar...


Läs mer om Hermods VUX och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Grundläggande kurs i naturorienterande ämnen, fortsättningskurs

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hermods VUX

Luntmakargatan 34
111 37 Stockholm


Du kanske också är intresserad av: