Forum för utbildning och studier

Diskutera allt inom utbildning  med andra blivande studenter

Forum för studier och utbildning

I vårt forum för studier kan du t.ex. diskutera utbildningar, skolor, studentboenden, antagning och andra studierelaterade frågor. Du kan även söka reskompisar eller någon att dela lägenhet med inför dina studier, oavsett om det är i Sverige eller utomlands.

Tips: Vissa frågor finns redan besvarade under "Vanliga frågor".

OBS: I och med nya EU lagen för behandling av personuppgifter (GDPR) så kommer vi inte längre att publicera inlägg som innehåller personuppgifter så som t.ex. mejladress eller telefonnummer.


Skriv nytt inlägg


Sök bland besvarade frågor
Senaste inläggen:

Svar Inlägg
1 RE: undersköterska 2023-05-02   Petra Öster Hej, Ja, det finns möjlighet men du kan behöva komplettera med kurser på Komvux för att bli behörig till en YH-utbildning. På YH så kan man studera olika specialistinriktningar för undersköte...
1 RE: Master eller KPU, vad är mest värt? 2023-04-12   Samma här Jag har också samma funderingar:/
1 undersköterska 2023-04-04   US Finns det möjlighet att studera till undersköterska via YH för mig som är utbildad inom marknadsföring men vill byta inrikting och jobba inom vård?
1 RE: Åldersgräns? 2023-03-22   Petra Öster Hej, Nej, det finns ingen åldersgräns! Bara på CSN finns åldersgräns. För studiemedel så kan du ha rätt till bidrag till och med det år du fyller 60. Men från och med det år du fyller 51 så m...
1 Åldersgräns? 2023-03-20   Anna Finns det någon övre åldersgräns för att söka en högre utbildning (obs, är inte intresserad av pensionärsuniversitetet)!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in