Var kan man läsa thai?

24 maj 2023
FRÅGA
Hejsan! Jag och min vän är väldigt sugen på att plugga språk, och då vi är sugen på att resa utomlands så har vi funderat på Thailand:) vi tänkte då att det hade vart spännande att kanske läsa en grundkurs i thailändska så man även kan resa och se landet på köpet! Men känner att vi är lite ute och cyklar så vi tänkte bara kolla om detta ens skulle vara möjligt då iså fall plugga på distans skulle vara av intresse:)
MVH

Svar:

25 maj 2023

Hej,

Vad roligt att ni vill läsa språk! Man kan göra det på så många olika sätt så ni kan ju fundera lite på vad som passar er. Man kan till exempel läsa kurser i thai på folkuniversitetet och medborgarskolan. Man kan även göra en språkresa till Thailand med exempelvis Blueberry. Man kan även plugga på egen hand med hjälp av olika appar, You Tube kanaler och andra resurser online. Man kan också hitta någon som pratar thai och vill lära sig svenska så att man kan lära varandra. Vill ni läsa på distans är det kanske bäst att hitta egna resurser online, en del är gratis och andra för man betala för. Kolla runt lite och se vad ni hittar. För att ge er en start kan jag rekommendera denna blog med många tips på hur man lär sig språk och tips på resurser: https://lindiebotes.com/.

Lycka till! /Petra,SYV

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in