Campus Åre

Campus Åre ligger vid foten av Åreskutan i en av Sveriges mest spännande studiemiljöer. Här finns utbildningar inom turism och upplevelsebranschen och här kan du utveckla dina möjligheter till arbete i en starkt växande bransch.

Du kan läsa mer på vår hemsida: campusare.se

Du hittar följande utbildningar på Campus Åre
- Åre Eventutbildning 
- Åre Vildmarksutbildning
- Åre Skidlärarlinje

”Samarbetsklimatet med andra aktörer är väldigt bra och vi finns mitt i en storslagen fjällmiljö. Det bidrar till att utbildningarna håller hög kvalitet. Åre med omnejd är en optimal plats för just de här yrkesutbildningarna.”

- Mattias Söderström, Tillväxtchef Åre Kommun

Tillsammans med näringslivet skapas en dynamisk mötesplats för dig som studerar och Campus Åre arbetar aktivt för att matcha behovet på marknaden, arbeta nära näringslivet och verka kompetenshöjande för branschen. Campus Åre erbjuder dig en fantastisk studiemiljö fylld av äventyr och aktivitet, en kombination av upplevelser och bra utbildningar.

"Det är viktigt med bra kompetensförsörjning till besöksnäringen och därför känns det angeläget och mycket naturligt för oss på Skistar Åre att samarbeta med Campus Åre”

- Sebastian Thomasson, Destinationschef Skistar Åre

Åre Lärcentrum 

I Campus Åres lokaler finns Åre Lärcentrum. En studiemiljö för dig som studerar på distans mot universitet, högskola eller yrkeshögskola. Vi erbjuder både tentamensservice och studiemöjligheter. 

Hos oss på Åre Lärcentrum kan du sitta i en rofylld miljö och studera. Här finns studielokaler som du delar med andra som studerar på distans. Datorer, WiFi och skrivare finns som resurs för dig och dina studier. Åre Lärcentrum är medlem i Nitus och det ger dig som studerar på distans vid universitet, högskolor och yrkeshögskolor möjlighet att skriva tentamen hos oss.

Under barmarksperioden tar studenterna en uppfriskande hike eller cykeltur upp på fjället innan studierna börjar. När snön har lagt sig njuter de av alpin skidåkning, toppturer, längdåkning och turåkning både före och efter studierna. Åre Lärcentrum erbjuder morgonskidåkning i preparerade backar före skoldagen.

Du registrerar dig kostnadsfritt genom att fylla i formuläret på hemsidan. Sedan har du tillträde till våra lokaler.

Välkommen till Campus Åre

Nina Wennberg Brandt, Rektor
Campus Åre


För mer information om Campus Åre, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Campus Åre

Utbildningar

Komvux- & vuxenutbildning
Hotell / Event / Turism Utbildningsform Längd Ort
Åre Skidlärarlinje Klassrum Åre

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Campus Åre

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Campus Åre

Kurortsvägen 20
837 51 Åre

Tel: 0647-16100
www.campusare.se

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 4 recensioner.

Telemarkstönten

Jag älskar utbildningen än så länge. Vi har fått prova alla möjliga snösporter och jag har lärt mig enormt mycket, både pedagogik och skidteknik. Ganska mycket utgifter kring skolan dock. Dyrt med transporter och läger

David Ring

I mina studier på annan ort har jag fått möjligheten att skriva tentamen i Åre. Vid alla tillfällen har jag blivit väl bemött av positiv personal. Nyckelord är flexibilitet och kommunikation. Tack

Eva Larsson