Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Studentums Framtidsguide

Hej, vad kul att du vill läsa senaste numret av Studentums Framtidsguide – en guide för dig som ska välja utbildning, är mitt uppe i dina studier eller på väg ut i arbetslivet. I vårt studentmagasin ger vi dig tips, råd, information och inspiration inför alla tre perioder av ditt liv. Läs tidningen digitalt genom att klicka på omslaget här till höger på sidan. Trevlig läsning önskar vi dig!


Vilka är Studentum?

Studentum ger ut Studentums Framtidsguide. Studentum är Sveriges största söktjänst och plattform för eftergymnasial utbildning med över en halv miljon besökare varje månad. I dagsläget finns över 8 000 utbildningar på vår sajt. Vår vision är att hjälpa alla i hela världen att hitta rätt utbildning. Studentum.se är en del av koncernen EMG – Educations Media Group.

Ett axplock av vad vi gör:

  • Driver studentplattformen Studentum.se med systersajter
  • Svarar på frågor om studier och guidar studenter i sina utbildningsval
  • Skapar utbildningstest och verktyg för att räkna ut sitt snittbetyg i
  • Skriver informativa artiklar och tips om utbildningar, studietips och viktiga datum att hålla koll på
  • Anordnar YH-mässor runt om i Sverige och deltar på ett tjugotal av
  • Sveriges största studiemässor
  • Skapar studenttidningen Studentums Framtidsguide

På Studentum.se är det snabbt och lätt att söka, hitta och jämföra information inför framtida studier i Sverige eller utomlands. Vår målgrupp omfattar alla som är intresserade av eftergymnasiala utbildningar. Detta inkluderar allt från gymnasieelever till personer som vill byta bana mitt i livet.

För frågor eller bokning, kontakta oss

Linnéa Fredin
Projektledare Studentums Framtidsguide