Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Fastighetsskötare

YrkesAkademin Vux
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Borlänge, Falun, Gävle, Norrköping, Stockholm
800 -1300 gymnasiepoäng
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Kommande starter

Plats & start

Sista ansökan


Stockholm
2021-08-02
Ansökan har stängt.

Falun
2021-08-23
Ansökan har stängt

Gävle
2021-08-23
Ansökan har stängt

Stockholm
2021-10-11
2021-08-15

Fastighetsskötare

Fastighetstekniker

Är du en problemlösare med ett stort intresse för teknik? Som fastighetstekniker ansvarar du för drift, skötsel och underhåll av fastigheters tekniska system. 

Fastighetsbranschen ser stor brist på denna yrkesroll och du har därför goda möjligheter att få ett jobb efter utbildningen. I utbildningen lär du dig mer om verktyg, material och mätinstrument som du sedan kommer använda dig av i ditt arbete. Som fastighetstekniker kan du vara anställd på ett fastighetsbolag, kommunen eller ett företag som säljer tjänster till ett bostadsföretag.

Hur ser en arbetsdag ut?

Moderna fastigheter har avancerade datorstyrda system för att reglera inomhusklimatet och för att energiförbrukningen ska hållas så låg som möjligt. För att sköta de här systemen krävs kunskaper om styr- och reglerteknik, hur systemen ska underhållas, justeras och repareras. En fastighetstekniker har i uppgift att ansvara för värme- och ventilationssystem, sköta värmeväxlare för fjärrvärme, fläktar, värmepumpar och annan teknisk utrustning. Arbetet som fastighetstekniker varierar och du har stora möjligheter att själv påverka och styra ditt arbete.

Utbildningens upplägg

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar studiemedel från CSN. Arbetsplatslärande (APL) är obligatoriskt och ger dig bra förutsättningar att skapa kontakt och att söka jobb.

För mer information om Fastighetsskötare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För påbyggnadsutbildningarna ska du ha först ha läst Fastighet Bas eller motsvarande

YrkesAkademin Vux

Vi hjälper dig att lyckas!

YrkesAkademin yrkesvux - yrkesutbildning på gymnasienivå med målet jobb och betyg. Riktar sig till dig som saknar gymnasieutbildning eller dig som vill ändra yrkesbana. YrkesAkademin grundades 1997 av Lars-Göran Hagström och är idag en av Sveriges största leverantörer av uppdrags-...


Läs mer om YrkesAkademin Vux och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Fastighetsskötare

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

YrkesAkademin Vux