Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Sverigehälsan

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 128 recensioner.

Annsofi
(5)
En väldigt bra utbildning som gav en kunskap om många områden i livet
Tinas
(4)
Nöjd med utbildningen
Marie-Louise
(5)
En väldigt bra utbildning som jag kommer att ha stor nytta av i mitt arbete. Det har funnits stort utrymme för frågor och diskussioner. Trots att vi fick gå över till digitala lösningar har det fungerat mycket bra. TACK!
Kalle Berg
(4)
Manualbaserad metod som kan vara bra i sin helhet och även lösa delar.
Balint Wagner
(5)
Trots distansundervisning har undervisningen kunnat bedrivas framgångsrikt. Utöver det rent sociala dvs att lära känna sina studiekamrater har vi nog inte tappat något av den kunskap som vi efterfrågat, som jag kan bedöma det. I det verktyg som vi invände var det möjligt att dela upp kursgruppen i mindre diskussionsgrupper vilket var väldigt bra...
Visa mer
Charlotta Carlén
(4)
Hej! Jag är tacksam över att jag hittade till Sverige hälsan och kursen i stresshantering. Den har gett mig verktyg som jag har nytta av för egen del och som jag kommer att ta med mig och använda mig av i kontakt med klienter/patienter. Vilket jag redan har gjort. Jag skulle definitivt rekommendera kursen till någon annan. Bra att få ta del av p...
Visa mer
gymnasium YA
(4)
I två intensiva dagar med en bra ledare och aktiva deltagare som ledde till bra diskussioner om det viktiga ämnen. I den utbildningen fick man större perspektiv i ämnen . mycket bra material och tack vara de aktiva deltagarna från olika verksamhet .
Julia
(4)
Hade önskat tre dagar annars högsta betyg
Barnahus
(4)
En del information var kunskap som redan fanns för vår del, men roligt och lärorikt att ta del av andra verksamheter och höra hur de arbetar med kris och trauma. Det går alltid att få med sig nya infallsvinklar. Upplevde att informationen gällande PTSD som särskilt lärorikt och bra. Viktig ny kunskap om nervsystemet och en bra påminnelse om kopp...
Visa mer
Linda
(4)
Bra baskunskap i kris och krisstöd samt koppling till vår hjärnas funktion i förhållande till kris och trauma. Bra att varva teori med visst praktiskt inslag. Något rörigt upplägg emellanåt men i det stora hela över förväntan.
Region Stockholm
(5)
Älskar kombinationen av det västerländska och österländska.
Hässleholms kommun
(5)
En fantastiskt bra utbildning som var mycket till nytta för vår verksamhet. Duktiga föreläsare
Martin Nilsson Hässleholms kommun
(5)
Ett bra upplägg med ett riktigt bra innehåll.
Novagården
(5)
Mycket användbar och tänkvärd information!
Ylva Sköldbåge !
(5)
En fantastisk kursledare som var inspirerande och bjöd på sig själv.Intressanta gruppuppgifter som fick en att tänka till. Fick verktyg för att klara min nya yrkesroll bättre.
Nicole Krstic, Hässleholms kommun SFI
(5)
Jag upplevde det som mycket lärorikt och intressant.
Lisa Lindström
(5)
Under bara tre tillfällen, utvecklade MI mig i mitt yrke som samordnare och samtalsterapeut något enormt. En ögonöppnare för samtalsmetodiken.
Suzanne Wejland
(4)
Otroligt intressant innehåll. MI är en metod som förändrar samtalet i grunden när man lär sig den. Men jag hade gärna gjort ännu fler praktiska övningar för att kunskapen ska fördjupas.
Victum Gymnasium
(5)
En innehållsrik kurs, där jag fick lära mig att ställa öppna och inte slutna frågor vilket jag verkligen behöver i mitt arbete. Kommunikationskorten är uppskattat både i mitt jobb och hemma:)
Helén Håkansson, Trelleborgs kommun
(5)
En rolig och givande utbildning och som jag kommer att ha stor nytta av i mitt arbete.
Helen Fält, Akademiska sjukhuset
(5)
Jag är mycket nöjd med kursen. Väldigt bra upplägg där man fick förståelse för krisreaktioner på både det mentala, emotionella och biologiska planet. Engagerade och kunniga föreläsare. Jag fick också med mig många verktyg att använda i mitt fortsatta krisstödsarbete med palliativa patienter samt deras nätverk.
Eva
(5)
Jag tyckte jag fick mer verktyg att använda i mitt jobb, några aha-upplevelser samt vetskapen att jag jobbar rätt på de vis jag gör. Mycket bra att kunna göra kursen online, bra grupparbeten och diskussioner. Bra lärare som var inspirerande. Jag kan tycka att passen med neuropsykologin var intressanta men lite tunga för egen del. Jag tycker att ...
Visa mer
Marika
(5)
Överlag mkt nöjd! Kanske hade man kunnat förlänga utb med en termin då jag saknade att kunna gå in mer på djupet i vissa av de större ämnena.
Ingrid
(3)
Härliga deltagare, om du tycker den är bra eller inte beror mycket på bakgrund och erfarenhet. Rekommenderas för dig som vill hitta dig själv och jobba med din egen stress
Elin
(3)
Väldigt varierande beroende på kurs och lärare. Vissa kurser var både intressanta och läraren/ föreläsaren kändes kompetent både inom sitt ämne och inom lärande. Andra kurser var under all kritik med tveksam kurslitteratur som innehöll en mängd faktafel och lärare som svarade dåligt eller inte alls på frågor eller kritik. Av flera var just bris...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in