Visar 1-19 av 19 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-19 av 19 träffar

Som administratör har du ofta mycket kontakt med andra människor, såväl företag, som kunder, leverantörer och andra myndigheter. Du kan arbeta som till exempel ekonomiassistent, personaladministratör, eller receptionist. Du kan också läsa komvuxutbildningar inom handel och försäljning, hotell och konferens eller företagsekonomi. Komvux- och vuxenutbildningar inom området administration kan antingen vara yrkesförberedande eller förberedande för fortsatta studier. Är du intresserad av att läsa en komvuxutbildning så ska du ta kontakt med en studie- och yrkesvägledare i den kommun där du är skriven.

Komvuxutbildningar på distans

Om du vill kombinera studier med arbete eller annan sysselsättning finns det flera komvux- och vuxenutbildningar inom administration som du kan läsa på distans. Du ska även kontakta vuxenutbildningen i din hemkommun om du vill läsa en komvuxutbildning på distans. Gå direkt till komvuxutbildningar inom administration på distans.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in