Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Näthandel

NTI-skolan
Sammanfattning
Enskilda kurser (Komvux)
Distans
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Distans
Startdatum: Löpande - Distans
Sista ansökan: För info, kontakta skolan

Om utbildningen

Läs Näthandel på distans!

Är du intresserad av att veta mer om hur internet har förändrat kommunikationen? Läs kursen Näthandel 1 och låt dig ledas in i en spännande värld av informationssökning.

Näthandel 1 

Internet har förändrat vårt sätt att kommunicera med varandra. Nätet har utvecklats till en allmän mötesplats och en källa för såväl informationssökning som underhållning. Låt kursen Näthandel 1 leda dig in i näthandelns spännande värld! Internet i en ny tid, informationssökning på nätet, handel med varor på internet, titta närmare på olika tjänster och säkerhetsrisker på webben. Hur kan ett företag använda internet för handel? Hur du kan gå tillväga med att starta en nätbutik och utveckla dina kunskaper om lagstiftningen och integriteten kring näthandel, berörs också i kursen.

Näthandel 2 

Näthandel har vuxit mycket snabbare än många trodde. Målet med kursen Näthandel 2 är att du framgångsrikt kan ta del av den växande näthandeln. Du ska få tillräcklig kunskap för att starta en nätbutik, och särskilt förstå vilka resurser och vilken typ av butikslösning som krävs för din verksamhet. Låt kursen Näthandel 2 utveckla dina kunskaper kring försäljning på nätet från affärsidé till en färdig nätbutik. Vad är typiskt för en nätbutik? Hur ser affärsmodellen ut? Att kunna utforma en sajt, marknadsföra en butik, skaffa näthandelsprogram, planera logistiken och öka säkerheten vid betalningar på nätet berörs också i kursen.

NTI-skolan finns här för dig som vill läsa komvuxutbildningar på distans. Här kan du läsa på heltid eller deltid med rätt till studiestöd. När du börjar studera på distans hos NTI-skolan får du en personlig lärare som du kan nå via mejl och skype.

För mer information om Näthandel, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Näthandel 1

Förkunskapskrav:Grundskola eller motsvarande. 

Näthandel 2 

Förkunskapskrav: Näthandel 1/Näthandel B.

NTI:s utbildningar ges över hela Sverige. Du söker till NTI via Komvux i din hemkommun. 

Examen & Intyg

Betyget rapporteras till den kommun du studerar genom och därifrån beställer du sedan ditt betygsdokument.

Kostnader

Kommunen betalar för din utbildning. Däremot betalar du själv för din kurslitteratur.

NTI-skolan

Välkommen till NTI-skolan! 

Plugga när, var och hur du vill - med personlig lärare Vill du läsa upp betyg till högskola/universitet, höja din kompetens eller satsa på ett helt nytt jobb? NTI-skolan har över 280 kurser på distans samt kurspaket för hela yrkesutbildningar. Studera...


Läs mer om NTI-skolan och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Näthandel

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

NTI-skolan

Magnus Ladulåsgatan 26
118 66 Stockholm

Tel: 08-506 375 00
nti.se