Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Fristående kurser på distans

MoA Lärcentrum
Sammanfattning
Enskilda kurser (Komvux)
Distans
Heltid/deltid
CSN-berättigad
Startdatum: Löpande - Distans
Fristående kurser på distans

Fristående kurser på distans

I dagens samhälle behöver människan få flera möjligheter till att vidareutbilda sig. Att läsa på distans på MOA Lärcentrum skapar dessa möjligheter.

Fristående kurser på distans är till för dig som exempelvis redan har ett arbete och vill vidareutbilda dig. Det är naturligtvis också till för dig som vill ha en stor flexibilitet i ditt liv! MOA Lärcentrum skapar dessa möjligheter och ser individen bakom skärmen. Du kan läsa distans oberoende ort och har engagerande lärare som finns till för dig. MoA Lärcentrum har många års erfarenhet och har drivit distansutbildningar sen 1997 som visar på många nöjda elever.

Kursutbud

På MoA Lärcentrum kan du läsa kurser inom data, ekonomi och handel, vård och omsorg, språk, naturvetenskap, samhällskunskap, matematik m.m. För att se alla kurser som erbjuds, läs mer på skolans hemsida. 

Studieupplägg

Du läser utbildningen via skolans  lärplattform i vilken du hittar material, filmer, lämnar in uppgifter m.m. Lärplattformen når du via din dator, mobil eller surfplatta. Uppstart av din utbildning och hur du kommer igång med dina kurser sker antingen vid en fysisk träff eller på distans beroende på i vilken kommun du bor i. Under utbildningen kan det finnas obligatoriska moment som ska göras på skolan i vissa kurser medan det i de flesta kurser går att genomföra hela kursen på distans. Kurserna avslutas med examination.

MoA Lärcentrum

MoA Lärcentrum

MoA Lärcentrum är vägen till ditt nya jobb

Vi är en modern skola som präglas av en öppen och välkomnande atmosfär, med förstklassiga utbildningar som leder dig till dina framtida mål och drömmar. Hos oss möts du av en fin gemenskap och lärare med såväl hög kompetens som...


Läs mer om MoA Lärcentrum och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Fristående kurser på distans

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

MoA Lärcentrum

Kvarngatan 12
593 30 Västervik

Tel: 010-207 06 01
www.moa-larcentrum.se

Kursinnehåll