Visar 1-14 av 14 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-14 av 14 träffar

De flesta som jobbar som marknadsförare finner du på informations- eller marknadsavdelningar på företag, myndigheter och organisationer. Att jobba med marknadsföring innebär mycket kontakt med människor och det förutsätter att man har en god kommunikationsförmåga.

När man arbetar med marknadsföring så sker arbetet ofta i projekt där en kampanj för en vara eller tjänst har en budget och tidsramar som ska hållas. Marknadsförare med grafisk utbildning kan till exempel arbeta på ett tryckeri, en reklambyrå eller som ansvarig för trycksaker eller andra media på ett företag eller en organisation.

En kurs i marknadsföring, oavsett inriktning, ger dig de förberedande kunskaper som kan behövas för att läsa en högre utbildning inom marknadsföring. För att studera marknadsföring på komvux hör du av dig till din kommun som står för vuxenutbildningen. Om just den utbildningen du vill läsa inte erbjuds av din kommun finns det möjlighet för dem att de införskaffar den från en privat vuxenutbildare

Studera Marknadsföring på Komvux

Utbildningen på komvux motsvarar den som elever får i grundskolan och på gymnasiet, men innehållet och studieupplägget är anpassat för vuxna. På komvux är studierna mer koncentrerade och antalet undervisningstimmar färre vilket betyder att du som student får arbeta mer självständigt och ta mer ansvar för dina studier.

I vilken takt du vill studera och antalet ämnen som du vill kombinera bestämmer du tillsammans med en Studie och yrkesvägledare. Studie och yrkesvägledaren hjälper dig också att upprätta en individuell studieplan som du sedan följer under studierna. Kontakta en studie- och yrkesvägledare i din hemkommun om du vill läsa på komvux eller vuxenutbildning.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in