Visar 1-7 av 7 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-7 av 7 träffar

En inriktning inom ekonomi är redovisning och bokföring. Detta området passar dig som vill arbeta med företags bokslut, in- och utbetalningar samt budget.

Om du vill jobba med redovisning och bokföring kan du läsa ett yrkesprogram på komvux. Eftersom studier på komvux är på gymnasienivå anpassat för vuxna så kan du bara utbilda dig till ekonomiassistent eller redovisningsassistent. Vill du jobba med redovisning och bokföring på högre nivå ska du satsa på högre studier till exempel inom Yrkeshögskolan eller en utbildning på universitet och högskola.

Läs redovisning på distans

Om du behöver läsa in eller läsa upp ett betyg från gymnasiet inom redovisning så ska du kontakta Vuxenutbildningen i din hemkommun. Många av komvuxkurserna inom redovisning kan läsas på distans.

Distanskurser kan vara bra för dig som vill kombinera studier med arbete. Distansstudier ställer samma krav på dig som vid klassrumsundervisning och det krävs att du har en bra självdisciplin eftersom du själv bestämmer när, var och hur du ska studera.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in