Visar 1-10 av 10 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-10 av 10 träffar

Komvuxutbildning SnickareKomvuxutbildning till snickare

Om du vill studera en komvuxutbildning till snickare hittar du här olika alternativ för vilken sorts inriktning du ska studera. Du kan bland annat utbilda dig till murare, håltagare, golvläggare och byggnadsplåtslagare. Att utbilda sig till snickare eller inom hantverk är ofta en praktisk utbildning där du får lära dig det hantverk. Genom en komvuxutbildning till snickare får du lära dig en rad olika arbetssätt och efter avslutad utbildning kommer du att ha goda kunskaper för att kunna få en anställning direkt efter. Om du inte tror att en komvuxutbildning till snickare är något för dig så kan även studera till:

Arbeta som snickare

Du bör gilla tidiga mornar men samtidigt att få gå hem tidigt på dagen. Arbetspassen kan vara utomhus så väl som inomhus och du kommer att få arbeta med många olika människor på olika platser då arbetet oftast är flexibelt och att du kommer arbeta på många olika anställningar. Du bör också gilla att arbeta med kroppen och händerna när du ska arbeta som snickare. 

Att studera en utbildning på komvux 

Att studera en komvuxutbildning motsvarar den utbildningen som du kan studera på gymnasiet, men skillnaden är att studieuplägget och takten är anpassad för vuxna. På komvux är undervisningstimmarna färre än på gymnasiet och därav kan du arbeta mer självständigt samtidigt som du får ta eget ansvar för dina studier.

Om du vill läsa en komvuxutbildning till snickare ska du ta kontakt med vuxenutbildningen i din hemkommun. Där finns studie- och yrkesvägledare som kan hjälpa dig med din ansökan och svara på dina frågor.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Jämför dina favoriter
Logga in