Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Lärgården

Lärgåden vuxenutbildning

Välkommen till en yrkesutbildning med kvalitet som leder till jobb inom Vård- och omsorg eller Barn- och fritid. Du väljer att studera i klassrum på dagtid, på distans heltid eller i långsam takt som kan kombineras med arbete. Skolan ordnar din APL/praktik och alla elever har tillgång till studiestöd. Alla kurserna är avgiftsfria och ger rätt att söka studiemedel från CSN.

Distans eller i klassrum

Elever på Lärgården får tillgång till mycket lärarledd undervisning. Välj att studera i klassrum med kurskamrater på dagtid 2-3 dagar i veckan, eller när det passar just dig med hjälp av en av Stockholms ledande distansutbildningar. Alla elever har tillgång till studiestöd, it-support för vår lärportal och studie- och yrkesvägledning.

Oavsett studieform har du alltid nära kontakt med erfaren lärare med specialist-kompetens på sitt område, som kan ge dig det studiestöd du behöver för att klara din utbildning hos oss. Våra lärare är regelbundet ute på arbetsplatser och vi har nära samarbete med branschen.

Validering 

Alla som söker till Lärgården har olika erfarenheter, behov och förutsättningar. Detta tar Lärgården tillvara på. Alla studenters tidigare erfarenheter ses som en tillgång och används i studierna.

Positiv och engagerande lärmiljö

Välkommen till en modern skola  med en positiv och engagerande lärmiljö som lovordas i utvärderingar och rekommenderas av tidigare elever. De strävar efter att du ska känna dig trygg i din framtida yrkesroll!

För Lärgården handlar utbildning om att ta vara på din nyfikenhet och hjälpa dig att hitta ett eget sätt att finna kunskap. Deras uppgift är att ge dig det stöd du behöver för att klara studierna. Kursläraren är din handledare i ditt kreativa sökande efter mer och djupare kunskaper. Erfarenheten visar att detta ger ett bra studieresultat.

Hur du söker 

Du söker till Lärgården genom vuxenutbildningen i din hemkommun. På Lärgårdens hemsida finns länkar till vuxenutbildningen i Stockholmskommuneran. Bor du i en annan kommun så kontakta vuxenutbildningen där.


För mer information om Lärgården, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Lärgården

Utbildning Ort
Barn- och fritidsutbildning Flera orter (2)
Hälsopedagogik Flera orter (2)
Människors miljöer Flera orter (2)
Pedagogiska teorier och praktiker Distans
Pedagogiskt arbete Flera orter (2)
Pedagogiskt ledarskap Distans
Psykiatri 2 Flera orter (2)
Skapande Verksamhet Flera orter (2)
Socialpedagogik Distans
Specialpedagogik 1 Distans
Specialpedagogik 2 Distans
Vård- och omsorgsarbete 1 Flera orter (2)

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Lärgården

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter till Lärgården

Lärgården


Tullgårdsgatan 12, 6 tr
116 68 Stockholm

Tel: 08-88 01 90

www.largarden.se

Kontakta Lärgården

Recensioner

          (1)
Mansoureh Jafari   |   2015-10-28
Hej jag läste Svenska språk 2 år jag har betyg D jag vill börjar på skolan att skulle läser vård och omsorg .hur kan jag komma därifrån och börja .hjälp mig tack så mycket .
          (4)
Pinar Najat   |   2013-02-01
Man utvecklas mycket här, både som person och som student. Min studieteknik förbättrades fort. Lärarna och all personal är jättetrevliga och sättet hur de bemöter studenterna känns jättebra. Jag har även rekommenderat vänner och syskon till Lärgården. När jag kom ut på praktiken på en akutavdelning märkte jag att jag lärt mig mycket i skolan. B...
Visa mer
          (5)
Barnskötare   |   2012-12-20
Jag studerar just nu på Lärgården, läser barn och fritidsprogrammet och beräknar att vara klart HT 2013. Jag valde att studera hos Lärgården för deras möjlighet att hjälpa mig med mitt funktionsnedsättning läs-och skrivsvårighet, dyslexi. Jag började med dagstudier men en sjukdom satt stopp för att kunna studera på dagtid. Jag fick kontak...
Visa mer