Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Undersköterska yrkesutbildning för tidsbegränsat anställda inom vården – Västerås

KompetensUtvecklingsInstitutet
Sammanfattning
Komvux- & vuxenutbildning
Västerås
50 veckor
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Klassrum
Startdatum: Kontinuerliga starter - Västerås

Undersköterska yrkesutbildning för tidsbegränsat anställda inom vården – Västerås

Utbildning för dig som önskar vidareutbilda dig till undersköterska

Nu öppnar sig en ny möjlighet att studera till undersköterska inom i Västerås. Denna möjlighet är för dig som idag har en tidsbegränsad anställning inom vården och som är villig att studera utbildningen parallellt med arbetet (timanställning eller vikariat). 

Detta utbildningspaket riktar sig till dig som redan har en tidsbegränsad anställning inom vården och som önskar vidareutbilda dig till undersköterska. Utbildningen bedrivs inom ramen för vård och omsorgscollege och det ska vara möjligt att kombinera deltidsarbete med studier.

Omfattning: 800 poäng
Längd: 50 veckor
Målgrupp: Tidsbegränsat anställda inom vården

Förkunskaper

För att vara behörig att delta på en kurs ska du sakna sådana kunskaper som utbildningen syftar till att ge. Dessutom ska deltagaren ha förutsättningar att tillgodogöra sig utbildningen. Samt arbetsgivarintyg på tidsbergränsad anställning.

Studieform

Flexibel kurs – Individuellt anpassade studier (IAS)
Med individuellt anpassade studier (IAS) studerar du i din egen studietakt med lärarstöd som passar dig. För vissa obligatoriska övningar träffar du lärare på Västerås UtbildningsCenter. Kursstarten är gemensam men kursslutet kan bli individuellt.

Du kan välja mellan:
– Lärarledd undervisning i grupp på Västerås UtbildningsCenter, minst 5 timmar/vecka.
– Egna studier samt öppen studieverkstad på Västerås UtbildningsCenter för extra stöd av lärare minst 10 timmar/vecka.
– Egna studier med stöd och handledning av lärare i vår webbaserad lärplattform.

Kostnad

Utbildningen är kostnadsfri. Däremot får du själv betala böcker och annat studiematerial du kan behöva under din utbildning.

Ansökan

Du ansöker via kommunens webbansökan senast sista ansökningsdagen. Du behöver bifoga dina betyg från grundskola och ev gymnasiala studier samt ett bevis på din pågående anställning (anställningsbevis/avtal).

KUI Västerås utbildningscenter

Välkommen till KompetensUtvecklingsInstitutet i Västerås. Vårt utbildningscenter ligger på Slottsgatan 4 centralt i Västerås. Vi erbjuder gymnasial yrkesutbildning (Komvux) inom Vård & omsorg samt Barn & fritid. Vi utbildar på uppdrag av Västerås stad och Hallstahammar kommun.

Kurslitteratur lånar du gratis under hela din studietid. Vi anpassar studierna efter din livssituation om du till exempel vill kombinera arbete med studier. Validering för dig som redan har yrkeskompetens. Engagerade lärare med både pedagogisk kompetens och yrkeserfarenhet.

Drop-in på skolan varje måndag kl. 13.00-16.00

För mer information om Undersköterska yrkesutbildning för tidsbegränsat anställda inom vården – Västerås, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

KompetensUtvecklingsInstitutet

KompetensUtvecklingsInstitutet

Gymnasial yrkesutbildning (Komvux) och Yrkeshögskola för dig som vill arbeta eller redan arbetar inom vård och omsorg eller förskola, skola, fritidsverksamhet.

Sedan 1999 har KompetensUtvecklingsInstitutet (KUI) helt fokuserad sin utveckling och kompetens inom vård, omsorg, förskola och fritidsverksamhet. Genom ett nära samarbete med arbetslivet håller vi oss ständigt uppdaterade med nya krav och förändringar på arbetsmarknaden. 8 av 10 elever går direkt ut...


Läs mer om KompetensUtvecklingsInstitutet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Undersköterska yrkesutbildning för tidsbegränsat anställda inom vården – Västerås

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KompetensUtvecklingsInstitutet

KompetensUtvecklingsInstitutet
Drottningholmsvägen 39 A
112 42 Stockholm


Du kanske också är intresserad av: