Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Undersköterska Lärling - Västerås

KompetensUtvecklingsInstitutet
Sammanfattning
Komvux- & vuxenutbildning
Västerås
85 veckor
Heltid/deltid
CSN-berättigad
Lärlingsutbildning är till största delen arbetsplatsförlagd och genomförs med stöd av en yrkesverksam handledare

Om utbildningen

Undersköterska Lärlingsutbildning

Lärlingsutbildning vänder sig till dig som vill få kunskaper inom yrkesområdet under en handledares ledning på en arbetsplats.

Utbildningen inleds med en 2 veckor orienteringskurs som består av introduktion, studieplanering, ämnesgenomgångar, fastställande av praktikplats/handledare samt eventuellt introduktion i yrkessvenska.

Du läser på heltid ca 40 timmar per vecka. En teoridag i veckan med lärarledd undervisning på skolan och resterande tid är du på din arbetsplats. För uppföljning av ditt lärande träffas du, din lärare och din handledare en gång per månad för 3-partssamtal.

KompetensUtvecklingsInstitutet (KUI) bedriver utbildningen på uppdrag av Västerås stad. Lärarledd undervisning genomförs på plats via vårt utbildningscenter som ligger centralt i Västerås. Kurslitteratur utlånas under studietiden.

Du ansöker till denna lärlingsutbildning med en studie- och yrkesvägledare på kommunen. Boka en tid eller besök dem på plats under drop-in.

För mer information om Undersköterska Lärling - Västerås, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

KompetensUtvecklingsInstitutet

Gymnasial yrkesutbildning (Komvux) och Yrkeshögskola för dig som vill arbeta eller redan arbetar inom vård och omsorg eller förskola, skola, fritidsverksamhet.

Sedan 1999 har KompetensUtvecklingsInstitutet (KUI) helt fokuserad sin utveckling och kompetens inom vård, omsorg, förskola och fritidsverksamhet. Genom ett nära samarbete med arbetslivet håller vi oss ständigt uppdaterade med nya krav och förändringar på arbetsmarknaden. 8 av 10 elever går direkt ut...


Läs mer om KompetensUtvecklingsInstitutet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Undersköterska Lärling - Västerås

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KompetensUtvecklingsInstitutet

Drottningholmsvägen 37
112 42 Stockholm

Tel: 010-434 07 00
kui.se