Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av KompetensUtvecklingsInstitutet

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 51 recensioner.

Cornelia
(5)
Jättebra! Lärarna sitter med mycket kunskap. Man får all stöttning som går att få av en lärare. Bra upplägg under hela utbildningen. Oden kritik vi haft tar lärarna åt sig av och förändrad till det positiva. Mycket nöjd över skolan! Funkar kanon att arbeta samtidigt.
Johanna
(5)
Har haft väldigt roligt på närträffarna då jag har haft superhärliga klasskompisar! Med bra klass så har denna utbildning varit rolig och lärorik. Vissa stunder har det varit lite svårare att kombinera arbete med skola men det har fungerat bra i stora hela!
Fardos
(5)
Fantastiska lärare och alltid snabb återkoppling. Även studierna håller röd tråd vs provet dvs man får prov på det man läst. Rekommenderas varmt
Maria
(4)
I det stora hela är jag nöjd med utbildningen, det var inge problem att arbeta samtidigt, utan tvärt om så gav det lite extra i pluggandet ( om man arbetar inom området LSS )
Omeida
(4)
Erfara och kompetenta lärare bra och snabbt kommunikation med läraren.
Fatimah Ridha
(5)
Jag tycker att både klasskamrater och mina lärare var bra. Man var bekväm med alla i klassen. Jag lärde mig mycket och är nu stolt över mig själv att jag nu är klar med kursen.
Tulun Er
(5)
Jag har haft underbart utbildning från Kui läraren deras system är bästa och jag utveklade mig så mycket
Marita
(5)
Innehållsrik och bra utbildning för den som vill fördjupa sig i området multisjuka äldre
Eleni Spithaki
(5)
Jag studerar på distans utbildningen. Har fungerat bra.
Fartun
(5)
Jag var nöjd med alla mina ämnen och även min lärare.
Doina Andrei
(5)
Proffsiga lärare!
Lana Arbil
(5)
Jag studera barnkötare . Nu bara två kursen kvar men lärare mycket bra och mycket hjälpa mycket.
Edgardo Perez Masares
(5)
Utbildningstiden har varit lärorik och spännande. Tycker att det saknar tydlighet med målet under praktiken. Att validera erfarenhet tycker det var lite för suddig också.
Malin
(5)
Utbildningen är bra.. bra lärare
Nanni
(5)
Det bästa jag gjort. Bra, kunnig och engagerade lärare och mycket nyttig och bra kunskap.
Zru
(4)
Jag studerar distans i den länken, och jag tycker att läro platformen är information rik, samt lärarens kunskap och hjälpsamhet är top notch. Jag kan rekommendera den här utbildning centrumet.
Elev
(5)
Bara positiva upplevelser, alla som jobbar där är hjälpsamma och professionella. Jag är väldigt glad över att ha valt KompetensUtvecklingsInstitutet och varmt rekommenderar den för andra.
Soffan
(5)
Är en så himla bra och trevlig utbildning.. lärarna är toppen och man lär sig verkligen super mycket
Saki
(5)
Bra lärare, super intressanta ämne med bra urval av böcker. Toppen bra studietakt går att kombinera med privat liv och arbetet.
Ida
(5)
En riktigt rolig och lärorik utbildning
Donia
(5)
Vi får kunskaper om hur man ska jobba med barn när vi ska jobba på framtiden.
Zeena Alhayani
(5)
Jag tycker att omnius är mycket bra sida och alla lärare är mycket hjälpsamma och gör så gått de kan för att eleven ska kunna förstå uppgifterna eller kursen t ex genom videoklipper eller dokument.
Jannice
(5)
Hej! Mitt namn är Jannice och jag läser på distans. Har snart läst fyra av mina nio kurser. Otroligt tillmötesgående lärare. Jag har känt mig väldigt fri under min utbildning och har fått styrt mycket själv över min utbildning, vilken ordning jag vill läsa kurserna, vilken studietakt och också kunnat justera uppgifterna om jag behövt. Får ...
Visa mer
Balgy
(2)
En skola där man kan plugga på distans men det verkar vara mera komplicerat än nödvändig. Man måste bestämma studietakten i förväg för hela utbildningen även om man kanske inte vill plugga i samma takt hela tiden. Utöver det kan man inte göra ett studieuppehåll (kommunen tillåter inte detta) Många detaljer som inte var positiva/ har stört mig...
Visa mer
Helen
(5)
Kui är en otroligt positiv skola. Många motiverade lärare som fångar oss som elever och gör oss intresserade. Här har ålder på oss elever ingen betydelse, alla är lika välkomna. Faktum är, att är man lite äldre så är det till fördel inom dessa yrken då man har samlat på sig lite livserfarenhet vilket gör det lättare att förstå vissa situationer....
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in