Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Barnskötare Elevassistent Aktivitetsledare - Avesta kommun

KompetensUtvecklingsInstitutet
Sammanfattning
Komvux- & vuxenutbildning
Avesta
Klassrum
1,5 år
Heltid/deltid
CSN-berättigad
Startdatum: 2023-01-09 - Avesta
Barnskötare, Elevassistent, Aktivitetsledare

Om utbildningen

Barnskötare, Elevassistent, Aktivitetsledare

Tycker du om att arbeta med barn och unga? Är du intresserad av pedagogik, kommunikation och lärande? Arbetar du, eller har du arbetat, inom barn och fritid och vill lära dig mer? Satsa på en utbildning som ger tre yrken: Barnskötare, Elevassistent och Aktivitetsledare fritidshem.

Du läser du med individuellt anpassade studier. Du kan kombinera arbete med studier. I utbildningen ingår även praktik (APL) där du får omsätta dina kunskaper ute i en verksamhet och lära dig mer om vad yrket innebär.

Poäng: 1650
Utbildningens längd: ca 1,5 år

Flexibla studier

Med flexibla studier har du individuellt anpassade studier (IAS) med en individuell studieplan. Du studerar i 100% studietakt med lärarstöd och handledning som passar dig. Delta i våra flexibla klassrum med öppen studieverkstad samt i olika lektioner och föreläsningar. Obligatoriska teoretiska och praktiska moment sker i skolans lokaler.

Vi erbjuder alltså en variation av:

  • Lärarledd undervisning i grupp på skolan
  • Studier samt öppen studieverkstad/flexibelt klassrum i skolan med stöd av lärare
  • Studier med stöd och handledning av lärare i vår webbaserade lärplattform
  • Arbetsplatsförlagt lärande – APL
För mer information om Barnskötare Elevassistent Aktivitetsledare - Avesta kommun, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

KompetensUtvecklingsInstitutet

Gymnasial yrkesutbildning (Komvux) och Yrkeshögskola för dig som vill arbeta eller redan arbetar inom vård och omsorg eller förskola, skola, fritidsverksamhet.

Sedan 1999 har KompetensUtvecklingsInstitutet (KUI) helt fokuserad sin utveckling och kompetens inom vård, omsorg, förskola och fritidsverksamhet. Genom ett nära samarbete med arbetslivet håller vi oss ständigt uppdaterade med nya krav och förändringar på arbetsmarknaden. 8 av 10 elever går direkt ut...


Läs mer om KompetensUtvecklingsInstitutet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Barnskötare Elevassistent Aktivitetsledare - Avesta kommun

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KompetensUtvecklingsInstitutet

Drottningholmsvägen 37
112 42 Stockholm

Tel: 010-434 07 00
kui.se