Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Grundläggande kurser - Norrtälje

Iris
Sammanfattning
Enskilda kurser (Komvux)
Distans, Norrtälje
Längd varierar
Heltid/deltid
CSN-berättigad

Grundläggande kurser - Norrtälje

Till Iris i Norrtälje kan du som bor i Norrtälje kommun söka till. Kurserna erbjuds på distans vilket innebär att du kan studera när och var du vill. Läs mer nedan om det aktuella kursutbudet för Norrtälje kommun. 

Grundläggande vuxenutbildning är för dig som vill få en utbildning som motsvarar nio år i grundskolan. Att studera på distans är en populär utbildningsform där du kan välja hur du vill lägga upp dina studier. Att själv ha möjlighet att välja när och var du vill studera lockar många och passar exempelvis dig med ett varierande schema.

För dig som vill söka vidare till gymnasiet

En grundläggande vuxenutbildning är för dig som vill träna på att läsa och skriva bättre eller läsa ett ämne som du behöver för att söka vidare till gymnasiet. Vi erbjuder kurser som motsvarar motsvarar grundskolans utbildning för årskurs 7-9. Kurserna är anpassade till dig som är vuxen och kan ta eget ansvar för dina studier.

Den digitala lärplattformen

När du studerar på distans via Iris sker all information och undervisning via den digitala lärplattformen Itslearning. Via Itslearning får du tillgång till bland annat diskussionsforum med andra kursdeltagare, räknestugor och skrivstöd. Plattformen innehåller allt du behöver för att hålla koll på din utbildning, studieplan, schema, kursmaterial, dokumentation och information. Du tar del av lektioner via inspelade filmer och har frekvent kontakt med lärare via telefon och videosamtal.

Studievägledning

Ta hjälp av studie- och yrkesvägledare för att välja rätt kurser och rätt nivå. Så att studietakten fungerar för just dig.

För mer information om Grundläggande kurser - Norrtälje , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Iris?

Samarbete med branscher

Distansutbildningar

Auktoriserat utbildningsföretag

Så ansöker du

Du kan ansöka till gymnasial vuxenutbildning från det år du fyller 20. Du ansöker via Norrtälje kommuns hemsida. På kommunens webbplats hittar du all information som gäller för kommunal vuxenutbildning, kurskatalog, ansökningsformulär och ansökningstider.

Kursutbud för Norrtälje kommun

Grundläggande kurser:

Engelska delkurs 1, 2, 3, 4
Matematik delkurs 1, 2, 3, 4
Svenska som andraspråk (SVA) delkurs 2, 3, 4

Iris

Din utveckling - Iris uppdrag i över 100 år

I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Med den längsta erfarenheten inom utbildning, stödinsatser, jobbmatchning och anpassningar förbereder Iris dig för dagens arbetsmarknad. Iris finns på ett 50-tal orter i hela Sverige och varje år genomgår tusentals personer någon av...


Läs mer om Iris och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Grundläggande kurser - Norrtälje

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Iris

Lövholmsvägen 18
117 43 Stockholm