Visa komvuxutbildningar.se som: Mobil

Säljare

Hermods VUX
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Bjurholm, Dorotea, Fagersta, Hallstahammar, Hedemora, Lycksele - Visa alla  
Kommande starter

Plats & start


Fagersta
Flexibel

Hallstahammar
Flexibel

Hedemora
Flexibel

Norberg
Flexibel

Säljare

Säljare är en gymnasial yrkesutbildning för dig som vill arbeta med försäljning gentemot kunder och leverantörer. Att arbeta som Säljare passar dig som tycker om att knyta kontakter, har lätt att få människors förtroende, samt har ett sinne för att göra affärer. Yrkesutbildningen Säljare ger dig kunskaper inom information, kommunikation, försäljning och ekonomi för hur man blir en bra säljare.

Efter utbildningen

Har du fått goda kunskaper inom information, kommunikation, försäljning och ekonomi. Som säljare har du en bred arbetsmarknad att verka på och duktiga säljare behövs alltid. Oavsett om det är hög- eller lågkonjunktur behövs någon som arbetar i frontlinjen gentemot kunder och leverantörer.


Förkunskaper och behörighet

Se om du är behörig att läsa gymnasial yrkesutbildning.


Innehåll och upplägg

Yrkesutbildningen Säljare passar dig som tycker om att skapa kontakter, har lätt att få människors förtroende och tycker om att göra affärer.

Yrkesutbildningen ger kunskaper inom information, kommunikation, försäljning och ekonomi. Detta ger dig en bra grund att lyckas som säljare.

Yrkesutbildningen Säljare innehåller följande kurser:

  • Information och kommunikation 1
  • Personlig försäljning 1
  • Personlig försäljning 2*
  • Telefon- och internetservice*
  • Företagsekonomi 1

*Kursen innehåller apl (Arbetplatsförlagt lärande)

Bra att veta:

  • Alla våra yrkesutbildningar innehåller APL (arbetsplatsförlagt lärande) motsvarande minst 15%. I alla våra lärlingsutbildningar har vi minst 70% arbetsplatsförlagt lärande. 
  • Yrkesutbildningen ger förutom betyg ett diplom som bevis på din kompetens.

Här hittar du kurslitteraturlistan.

Hermods hjälper människor nå sina mål och yrkesdrömmar. Vi har sedan över 120 år tillbaka utvecklat program och kurser för Komvux och Komvux - Yrkesutbildning, Yrkeshögskolor, Gymnasieskolor, Arbetsmarknadsutbildningar, samt SFI (Svenska För Invandrare) och andra utbildningar för personer nya inom Sverige. Hermods har utbildningsprogram och kurser på distans, i klassrum och flex, för de flesta branscher och yrken inom marknadsföring och försäljning där du får ta del av kurser som Marknadsföring och Praktisk marknadsföring. 

För mer information om Säljare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Hermods VUX

Hermods VUX

Vuxenutbildning på distans eller flexibelt i klassrum Hermods erbjuder ett brett och modernt utbud av vuxenutbildning. Hos oss kan du läsa om du saknar högskolebehörighet, vill byta yrke eller önskar höja din kompetens. Vi erbjuder över 150 gymnasiekurser och yrkesutbildningar...


Läs mer om Hermods VUX och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Säljare

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hermods VUX

Luntmakargatan 34
111 37 Stockholm


Du kanske också är intresserad av: