Inga recensioner än

Göteborgs Tekniska College

i Göteborg
Få mer information om skolan 👍

Videoreportage

Om skolan

Världen förändras och vi med den. Bäst rustad inför framtiden är den som snabbt kan ställa om, är redo att lära sig nytt och som analyserar det man redan vet.

Oavsett var du befinner dig idag får du en bättre plattform inför framtiden hos Göteborgs Tekniska College. Bakom utbildningsanordnaren står Volvo Group, Volvo Cars och Göteborgs Stad ständigt uppdaterade om vart samhälle, industri och affärsliv är på väg.

Göteborgs Tekniska College erbjuder industriella tekniska utbildningar anpassade efter marknadens behov. Deras lärcenter ligger centralt i Göteborg på pulserande Lindholmen och mitt i verksamheten på Volvo Torslanda. Hit kommer pedagoger för att hjälpa människor och företag att växa. Och det är här du får möjlighet att förbättra ditt eget utgångsläge: Inför framtiden och för dig själv.

Flera yrkeshögskoleprogram, många möjligheter  

Distributionselektriker, Produktionsutveckling samt Underhållstekniker - el och automation är tre program inom yrkeshögskolan som startar hösten 2023. Varje utbildning leder till flera olika yrkesroller som alla ger dig stora möjligheter att växa och utvecklas inom produktionsindustrin. Ansökan är öppen - sök direkt för möjligheten att börja studera i höst!

Distributionselektriker
Dagtid | helfart

En utbildning för dig som trivs utomhus och vill arbeta med att åtgärda akuta fel, underhålla trans­for­ma­tor­sta­tioner och klättra i elstolpar. Det finns ett mycket stort behov, både nationellt och regionalt, av distributionselektriker som arbetar med infrastrukturfrågor inom energiförsörjning. Elnätskapacitet är en förutsättning för att kunna möta den ständigt ökande efterfrågan på el till nya bostadsområden, en växande elintensiv industri och laddning för elbilar. För att säkerställa driften behövs duktiga distributionselektriker som gillar problemlösning och att arbeta praktiskt. Är det du? Distributionselektriker 220 YH-poäng är ett år lång och bedrivs på heltid. 

Produktionsutveckling
Dagtid | helfart

Vill du anta nya utmaningar mot en kreativ och spännande yrkesroll? Är du intresserad av att arbeta med Lean Production eller leda förbättringsarbeten på företag inom industrin? Produktionsutveckling 400 YH-poäng är en klassiker och sedan starten år 2002 har mer än 300 personer antagit utmaningen. Utbildningen är två år lång och bedrivs på heltid - dagtid. 

Underhållstekniker - el och automation
Dagtid | helfart

Underhållstekniker - el och automation är en heltidsutbildning på 420 YH-poäng som läses under två år och innefattar bland annat kurser i automation, elektronik, underhåll, mekanik och programmering. Industrin skriker efter utbildad personal inom underhåll och den kompetens du får efter avslutad utbildning gör dig mycket eftertraktad på arbetsmarknaden. 


För mer information om Göteborgs Tekniska College, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Göteborgs Tekniska College

Varför välja Göteborgs Tekniska College?

Samarbete med
branscher

Kontakter med
näringslivet

Behov på
arbetsmarknaden

Utbildningar

Komvux- & vuxenutbildning
Teknik
CNC-operatör Utbildningsform Längd Ort
Processoperatör Klassrum 40 veckor Göteborg

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Göteborgs Tekniska College

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Göteborgs Tekniska College

Personalvägen
405 31 Göteborg

Tel: 0708-58 19 81
www.goteborgstekniskacollege.se

Highlights